Προπονητής Σερβίας: «Ο Ζίβκοβιτς τα έβλεπε… διπλά!»

Metrosport Team13 Ιουνίου 2022

Αξέχαστο για πολλούς λόγους θα μείνει στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς το παιχνίδι της Σερβίας με τη Σλοβενία για το Nations League.

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ για τους «πλάβι» στο παιχνίδι και παράλληλα τον δικό του… λογαριασμό με το εθνόσημο.

Το πρώτο γκολ του άσου του ΠΑΟΚ με τη φανέλα της Εθνικής συνοδεύτηκε και από… τραυματισμό.

Ο 25χρονος άσος χαμήλωσε το σώμα του για να πιάσει την κεφαλιά με την οποία νίκησε τον Όμπλακ όμως δέχτηκε ένα χτύπημα από τον Σίκοσεκ που πήγε να τον κόψει.

Ο Ζίβκοβιτς σωριάστηκε στο έδαφος μέσα στην εστία της Σλοβενίας ενώ το χτύπημα του άφησε… σουβενίρ και ένα σημάδι στο μέτωπο.

Μάλιστα, ο τεχνικός της Σερβίας Ντράγκαν Στοϊκοβιτς αποκάλυψε πώς ο Ζίβκοβιτς ζαλίστηκε και γι αυτό τον αντικατέστησε στο ημίχρονο.

«Ο Ζίβκοβιτς τραυματίστηκε στο κεφάλι και για λίγο τα έβλεπε όλα.. διπλά. Τον ρώτησα αν θέλει να τον αντικαταστήσω άμεσα αλλά μου είπε να περιμένω μέχρι το ημίχρονο. Στην ανάπαυλα, ο γιατρός διέγνωσε ότι ο παίκτης δεν έβλεπε καλά και η αλλαγή ήταν επιβεβλημένη. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έκανα καμιά αλλαγή μέχρι το 65′ γιατί κυριαρχούσαμε στο γήπεδο» υπογράμμισε ο Στοΐκοβιτς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.