Προπονητής Κραϊόβα για Μιτρίτα: «Τον θέλουμε πίσω, αλλά τον θέλουν και άλλοι»

Metrosport Team23 Αυγούστου 2021

Επιμέλεια: Κωστής Παναγιώτου

Τις τελευταίες ημέρες ο Αλεξάντερ Μιτρίτα απασχόλησε τον ΠΑΟΚ, με τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει πως θέλει να αγωνιστεί στην Κραϊόβα, αλλά δεν μπορεί να αρνηθεί την προφορά των «ασπρόμαυρων».

Ο προπονητής της ρουμανικής ομάδας, Laurentiu Reghecampf, μίλησε για ενδεχόμενο επιστροφής του 26χρονου μεσοεπιθετικού: «Θα δούμε την απόφαση των ανθρώπων της Νέας Υόρκης. Θέλουμε να τον φέρουμε πίσω, είναι ένας ποιοτικός παίκτης οποίος αγαπήθηκε από όλους τους οπαδούς. Υπάρχουν πολλοί προπονητές που τον θέλουν, είναι διεθνής με την εθνική Ρουμανίας».

Ο Μιτρίτα συνεργάστηκε με τον νυν τεχνικό της Κραϊόβα στη Σαουδική Αραβία, στην Αλ Αχλί. Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο PRO TV, ότι θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Ρέγκε και είπε χαρακτηριστικά: «Ξέρεις πολύ καλά τα συναισθήματά μου για αυτήν την ομάδα (Κραϊόβα), αλλά ανήκω στη Νέα Υόρκη και δεν μπορώ να μιλήσω περισσότερο, η απόφαση είναι δική τους. 

Ο ατζέντης μου μιλά σχεδόν κάθε μέρα και θα έχουμε νέα τις επόμενες ημέρες. Τον είχα προπονητή (Laurentiu Reghecampf) και στην Αραβία, είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Θα ήθελα επίσης να συνεργαστώ μαζί του, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι στα χέρια των ανθρώπων της Νέας Υόρκης».

Η ομάδα των ΗΠΑ είχε δώσει 8 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του το 2019.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.