Προπονητής Γαλάτιστας: «Άνοιξε η μύτη μου και πάγωσαν»

Metrosport Team09 Φεβρουαρίου 2022

Σοβαρά επεισόδια που οδήγησαν σε τραυματισμούς και διακοπή του ματς, έγιναν στη συνάντηση της Κασσάνδρας με τη Γαλάτιστα. Για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μίλησε ο προπονητής της Γαλάτιστας, Γιάννης Κάρτας, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στεναχωριέμαι για το ποδόσφαιρο. Είτε είμαι θύμα εγώ, είτε κάποιος άλλος. Έγιναν κάποια επεισόδια και μπηκαν οι φίλαθλοι μέσα. Ευτυχώς, θα έλεγα, έσπασε η μύτη μου, άρχισε να τρέχουν και σταμάτησαν. Έτρεξα να μαζέψω τα παιδιά μου. Δεν έχω θυμό αλλά λυπάμαι για το ποδόσφαιρο. Εμείς πάμε και κάνουμε το χόμπι μας στα ερασιτεχνικά. Δεν βλέπω φως στο τούνελ. Πρέπει να γίνει κάτι ριζικό. Κάποιοι που αγαπούν το ποδόσφαιρο, θα αποτραβηχτούν γιατί θα πρέπει να αλλάξουν χαρακτήρα. 

Υπήρχε ένα θέμα με τον διαιτητή. Αποχώρησε στο 75ο λεπτό γιατί έβγαλε κόκκινη γιατί δεν έφευγαν οι παίκτες. Άρχισε μια ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και είδα άλλους τέσσερις από την κερκίδα να μπαίνουν μέσα. Είχαν ένα παιδί μου και το χτυπούσαν. 'Ετρεξα να σώσω το παιδί μου. Τράβηξα έναν και δεν έφαγα πολλές. Άνοιξε η μύτη μου και πάγωσαν. Έτσι σταμάτησαν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.