Προπονητής Άρη Κ-17: «Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι»

Metrosport Team16 Μαρτίου 2022

Αποστολή στο Βόλο: Χάρης Εμμανουηλίδης

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του πρωταθλήματος Κ-17, παρόλα αυτά ο προπονητής του Άρη, Κώστας Καζάνας, μιλώντας στην κάμερα της NOVA έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του "Δικεφάλου", ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι πολλά παιδιά από το σημερινό τελικό θα φτάσουν στο κορυφαίο επίπεδο.

Αρχικά, δήλωσε: «Ήταν μια πολύ ωραία διαδρομή, προσπαθήσαμε παρά πολύ όλη την χρονιά με πολλές δυσκολίες να συγκρoτήσουμε την ομάδα και τα καταφέραμε. Ελέγξαμε το σημερινό παιχνίδι μέχρι ένα σημείο».

Και πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε την αντίπαλη ομάδα να γίνει απειλητική. Το καταφέραμε μέχρι να μείνουμε από δυνάμεις, θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους αντίπαλους ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι».

Τέλος για την επόμενη μέρα αυτών των παιδιών στο ποδόσφαιρο: «Θα πρέπει να κάνουν πολύ υπομονή, να έχουν αρκετή επιμονή. Θα πρέπει να μην τα παρατήσουν γιατί είναι πολύ δύσκολος ο χώρος, με πολλά προβλήματα. Συνήθως έχει πιο πολλές λύπες από χαρές, οπότε θα πρέπει να έχουν δυνατούς χαρακτήρες. Πολλά παιδιά απ’ αυτά που είδαμε σήμερα, πιστεύω πως θα αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.