Προπόνηση με Σταμάτη, βίντεο και τεστ Covid-19

Στέλιος Παρθενάκης09 Νοεμβρίου 2020

Έτοιμος για το αυριανό (10/11, 17:00) ντέρμπι με τον Ηρακλή είναι ο Άρης, ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του.

Για πρώτη φορά μετά από δύο εβδομάδες, ο Δημήτρης Σταμάτης έβγαλε το πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Σάββα Καμπερίδη. Η ΚΑΕ Άρης αναφέρει:«Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε σήμερα (09/11), με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του, ενόψει του αυριανού (10/11) αγώνα με τον Ηρακλή. Ο Δημήτρης Σταμάτης πήρε μέρος κανονικά στο ομαδικό πρόγραμμα και είναι στη διάθεση του τεχνικού των "κίτρινων". Πριν την προπόνηση, τα μέλη της ομάδας μας υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού και ακολούθησε ανάλυση του αντιπάλου, με τη χρήση video».

Ο Σάββας Καμπερίδης τόνισε ότι τη νίκη θα πάρει η ομάδα που θα είναι πνευματικά πιο έτοιμη και θα θέλει περισσότερο το ροζ φύλλο αγώνα. Ο κόουτς του Άρη επισήμανε:«Πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ο Ηρακλής είναι μια καλή και αθλητική ομάδα, την οποία γνωρίζουμε και μας γνωρίζει αρκετά καλά. Ερωτηματικό για όλους είναι ο αγωνιστικός ρυθμός των ομάδων, καθώς οι συνεχείς αναβολές δεν βοηθούν τους παίκτες, οπότε η πνευματική ετοιμότητα και το ποιος το θέλει παραπάνω, θα καθορίσουν το νικητή».

Ακόμα,ο Γιάννης Κουζέλογλου τόνισε ότι η ομάδα του θα δώσει τα πάντα για να πάρει την πρώτη νίκη της στο Πρωτάθλημα. "Ο κορονοϊός έχει ανατρέψει τα πάντα στη ζωή μας και στην καθημερινότητά μας και το μπάσκετ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Το βιώνουμε αυτό, με τις αναβολές των αγώνων, οι οποίες δεν επιτρέπουν στις ομάδες να κάνουν τον προγραμματισμό τους. Το θετικό είναι ότι, παρά το δεύτερο lockdown σε διάστημα εννέα μηνών, το πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά.Έτσι μετά από δυο αναβολές, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε τον Ηρακλή, σε ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι.Θα δώσουμε ό,τι έχουμε για τη νίκη..."

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.