Προπόνηση και media day στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ - Οι δηλώσεις Λυκογιάννη και παικτών

Στέλιος Παρθενάκης27 Αυγούστου 2021

Την πρώτη προπόνηση με πλήρες το ρόστερ του κάνει μετά τις αφίξεις των Λοβ, Γκρίφιν, Τζόουνς το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Πριν την προπόνηση έγινε και η media day του Δικεφάλου όπου μίλησαν ο κόουτς Άρης Λυκογιάννης και οι Βλάντο Γιάνκοβιτς, Γιώργος Καμπερίδης.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του metrosport.gr



Ο Γιάννης Καμπερίδης ανέφερε: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου για άλλα δύο χρόνια. Έχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα στην ομάδα.

Είναι απίστευτο το συναίσθημα να παίζω με τον αδερφό μου στην ίδια ομάδα, είναι κάτι που το είχα όνειρο από πολύ μικρός.

Εγώ έπεισα τον Μιχάλη να έρθει στον ΠΑΟΚ (σ.σ. γέλια), από πέρσι τον έλεγα ότι θέλω να είμαστε συμπαίκτες και φέτος τα καταφέραμε

Η περσινή σεζόν ήταν μια πετυχημένη σεζόν, φέτος ο στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο τον δυνατόν πιο ψηλά γίνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ενώ ο κόουτς Λυκογιάννης σημείωσε: 

«Από τη αρχή ήταν συγκεκριμένα τα πλαίσια στα οποία θα θέλαμε να κινηθούμε, κάναμε μια μικρή προσαύξηση πάνω στο οικονομικό σχεδιασμό. Καταφέραμε να αποκτήσουμε τους περισσότερους μεταγραφικούς στόχους και ήμασταν πολύ κοντά στο να φτάσουμε στο απόλυτο στο μεταγραφικό παζάρι.

Έχουν έρθει στον ελληνικό κορμό παιδιά που θα δώσουν μεγαλύτερο βάθος, θα γινούμε πιο σκληροί στην άμυνα και να βελτιωθούμε στο ανοιχτό γήπεδο. Θα κρατήσουμε κάποια χαρακτηριστικά από τα οποία είχαμε πέρσι.

Δουλεύοντας σε μια ομάδα που έχει κοινό από πίσω της, υπάρχουν πάντα υψηλές προσδοκίες. Αυτές οι προσδοκίες που περιμένει ο κόσμος είναι οικονομική σταθερότητα. Είμαστε πίσω από 6-7 ομάδες στο οικονομικό σχεδιασμό. Δεν νιώθω πίεση, δεν κάνω πρώτη φορά τον προπονητή, ξέρω ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας

Ο 1ος μήνας θα είναι ο πιο δύσκολος γιατί θα έχουμε περισσότερα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για αυτό κρατήθηκαν παιδιά που έδειξαν καλές αντιδράσεις και προσπάθησα να φέρω παιδιά που ξέρω πως αντιδράνε.

Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε τον σεβασμό της μπασκετικής κοινότητας, να εμπνέουμε δηλαδή τον σεβασμό με τον τόπο που παίζουμε, αυτός θα είναι ο στόχος μας. Έχουμε κίνητρα και στόχους όσοι είμαστε εδώ, μας αρέσει να κοιτάμε πάνω, όχι κάτω.

Γνώμη μου είναι πως το τοπίο θα είναι ίδιο. Ένα πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων. Θα φανεί από το Νοέμβριο μετά. Για το όλον 3ετιας και τη σταθερότητα στο συνολικό. Νομίζω πως το πλαίσιο που κινείται η ομάδα έχει κλείσει και πηγαίνει προς τα πάνω. Υπάρχουν κενά που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί. Υπήρχαν χρέη σε παίκτες και μάνατζερ. Υπάρχουν όμως και προς δημόσιο και προμηθευτές. Ο σκόπελος είναι μεγάλος γιατί πρέπει να τηρήσουν με ευλάβεια. Η σταθερότητα είναι το Α και Ω."

Τέλος, ο Λοβ είπε. "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επέστρεψα, γιατί ήρθα σε ένα γνωστό περιβάλλον. Η παρουσία μου στην Τούμπα πριν φύγω ήταν καθοριστική για την απόφαση μου, οπότε περιμένω με ανυπομονησία τον κόσμο στα ματς..."


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.