Προπονήσεις τέλος για τον Άρη, ετοιμάζεται για το επόμενο ραντεβού

Metrosport Team20 Ιουλίου 2020

Ο Άρης ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ισοπαλία στην Τούμπα στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος και πλέον οι παίκτες του είναι με τις βαλίτσες στο χέρι. 

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μπορούν από σήμερα να ξεκουραστούν, να δουν τις οικογένειες τους και να επιστρέψουν στις πατρίδες του. Το ραντεβού για τη νέα αγωνιστική περίοδο δόθηκε στις 10 Αυγούστου. 

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Ώρα για ξεκούραση για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι από σήμερα κάνουν χρήση της καλοκαιρινής αδείας τους.  

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί, η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία θα είναι ακόμη πιο απαιτητική με αυξημένες υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη (ο Άρης εξασφάλισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη συμμετοχή του στο Europa League), είναι προγραμματισμένη για τις 10 Αυγούστου, όπου θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και τα... πρώτα τρεξίματα.  

Τρεις μέρες αργότερα η ομάδα μας θα μεταβεί 3-5 Πηγάδια Νάουσας (στην τοποθεσία Αγ. Παύλος), όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου η αποστολή του Άρης θα παραμείνει δύο εβδομάδες.».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.