Επίσημο το «διαζύγιο» Προμηθέα-Γιατρά

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2022

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Προμηθέα Πατρών, ο Μάκης Γιατράς για προσωπικούς λόγους όπως δήλωσε ο ίδιος. Φυσικό και επόμενο ήταν να βγάλει ευχαριστήρια ανακοίνωση η ομάδα της Πάτρας προς το πρόσωπο του 51χρόνου τεχνικού, αναγνωρίζοντας όσα έχει προσφέρει στον σύλλογο. Η αχαϊκή ομάδα έχει αρχίσει επαφές με προπονητές προκειμένου να γίνει άμεσα η διαδοχή αφού ακολουθεί το Σάββατο, το ντέρμπι Πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα: «Η ΚΑΕ Προμηθέας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Μάκη Γιατρά για όσα προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στον Οργανισμό μας. Αναμφίβολα, αποτελεί ένα πρόσωπο συνδεδεμένο με τις σημαντικότερες αγωνιστικές μας επιτυχίες και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας. Δυστυχώς, λόγοι υγείας δεν επιτρέπουν την συνέχιση της επιτυχούς συνεργασίας μας. 

Η υγεία είναι πάνω απ’ όλα και το πολυτιμότερο αγαθό κάθε ανθρώπου. Συμπαραστεκόμαστε στον coach Γιατρά, όπως θα έκανε κάθε υγιής οικογένεια, χωρίς να έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα κερδίσει πάλι! Καλή δύναμη coach!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.