Πρόκριση θρίλερ με γκολάρες Κρμέντσικ - Αντρίγια

Γιώργος Καστάνης30 Απριλίου 2021

Μεγάλη νίκη – πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, για τέταρτη φορά την τελευταία πενταετία, πέτυχε ο ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ και θα διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στον τελικό της 22ης Μαίου που είναι προγραμματισμένος να γίνει στο Ολυμπιακό στάδιο.

Δυό γκολάρες, του Κρμέντσικ και του Αντρίγια, στο 84ο και 96ο λεπτό έκριναν την αναμέτρηση και έδωσαν πανηγυρικό τόνο στην πρόκριση του Δικεφάλου. Το σημαντικό είναι πως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ, που είχε διαμορφωθεί με το γκολ του Γαλανόπουλου και κατάφερε παρά την πίεση που δέχθηκε στο δεύτερο ημίχρονο από τον αντίπαλό του, να περιορίσει τα ατού της ΑΕΚ και να φθάσει σε μία σπουδαία επιτυχία. Ο ΠΑΟΚ έδειξε και χθες πως αυτή τη χρονική περίοδο, έχει μέταλλο νικητή. Οι παίκτες του, δεν επηρρεάστηκαν από το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αμύνθηκαν αποτελεσματικά, πέτυχαν δύο γκολ, έκαναν την ανατροπή και πήραν μία σπουδαία νίκη.

Οφείλω να αναγνωρίσω πως πολύ μεγάλο παιχνίδι έκανε χθες ο Μπάμπα. Από δική του προσωπική ενέργεια και ασίστ, έφθασε η μπάλα στον Κρμέντσικ που σκόραρε με «βολίδα» από πλάγια θέση. Το γκολ του Αντρίγια, επίσης εξαιρετικής ομορφιάς, προήλθε από κλέψιμο που έκανε ο Σέρβος μεσοεπιθετικός και εντυπωσιακή εκτέλεση, καθώς «κρέμασε» τον Τσιντώτα, που βρέθηκε εκτός εστίας. Η πρόκριση στον τελικό πανηγυρίστηκε έξαλλα από όλους, το «πάρτι» συνεχίστηκε στα αποδυτήρια με έντονο τρόπο ενώ οι σκόρερ Κρμέντσικ και Αντρίγια, αποθεώθηκαν από τους συμπαίκτες τους.

Ο ΠΑΟΚ σε μία προβληματική και δύσκολη χρονιά, βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου και διεκδικεί το βαρύτιμο τρόπαιο, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ενώ βρίσκεται μέσα στο «κόλπο» της δεύτερης θέσεως στα πλέι οφ. Με αντίπαλο τον Ολυμπιακό θα αναμετρηθεί σε τελικό του Κυπέλλου, 20 χρόνια μετά. Το 2001 στην Νέα Φιλαδέλφεια, ο Δικέφαλος είχε συντρίψει τον Ολυμπιακό με σκορ 4-2 και ο στόχος του, είναι να κερδίσει και πάλι το τρόπαιο.

Παρά την πίεση που δέχθηκε ο Γκαρσία, διαχειρίστηκε με πολύ μεγάλη ψυχραιμία το παιχνίδι και πανηγύρισε στο τέλος, έδωσε όμως το σύνθημα, πως χρειάζεται συγκέντρωση, γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Ο ΠΑΟΚ κάνει καλό Πάσχα και με ανεβασμένη ψυχολογία θα στρέψει το ενδιαφέρον του στα πλέι οφ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.