Πρόκριση στα... χασομέρια για Τσέλσι και Σεβίλλη

Στέφανος Αβραμίδης24 Νοεμβρίου 2020

Στους «16» του Champions League βρίσκονται από σήμερα η Τσέλσι και η Σεβίλλη.

Η αγγλική και η ισπανική ομάδα επικράτησαν στις καθυστερήσεις των Ρεν και Κράσνονταρ αντίστοιχα και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στη Βρετάνη, η Τσέλσι πήρε προβάδισμα επί της Ρεν με ωραίο πλασέ του Κάλουμ Χάντσον-Οντόι στο 22'. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Γκιρασί στο 85΄και έφτασαν κοντά στον βαθμό. Όμως ο Ολιβιέ Ζιρού είχε αντίθετη άποψη. Στο 91', ο Γκομίς απέκρουσε το σουτ του Βέρνερ αλλά ο Γάλλος πήρε την κεφαλιά στο ριμπάουντ και «πλήγωσε». τους συμπατριώτες του.

Ίδιο και το σκηνικό στο Κράσνονταρ σε ματς που διεξήχθη παρουσία κόσμου. Ο Ιβάν Ράκιτιτς έβαλε μπροστά τη Σεβίλλη στο 4' με μονοκόμματο δυνατό σουτ εκτός περιοχής. Οι Ρώσοι ισοφάρισαν στο 56' με κοντινό σουτ του Βάντερσον. Την τελευταία «λέξη», όμως, την είπε ο Μουνίρ Ελ Χανταντί με δυνατό σουτ από πλάγια δεξιά εντός περιοχής στο 95'.  

Τσέλσι και Σεβίλλη προκρίθηκαν με 10 βαθμούς σε 4 ματς και θα διεκδικήσουν την πρωτιά στον όμιλο. Ρεν και Κράσνονταρ θα διεκδικήσουν την τρίτη θέση του ομίλου ώστε να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στο Europa League.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.