Η Σερβία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς ηττήθηκε στο «σπίτι» της από την Αλβανία, ενώ την ίδια ώρα η Βουλγαρία του Κίριλ Ντεσπόντοφ γνώρισε βαριά ήττα από την Τουρκία με 1-5.
Οι Σέρβοι ήθελαν οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στην Αλβανία και είχαν τις ευκαιρίες για ένα γκολ, αλλά οι Αλβανοί πέτυχαν το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού (0-1) και πλέον είναι το φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Ο Ζίβκοβιτς ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 63ο λεπτό του αγώνα.
Η Βουλγαρία είχε δύσκολη αποστολή κόντρα στην Τουρκία και παρότι απάντησε άμεσα στο γρήγορο γκολ των φιλοξενούμενων, με ασίστ του Ντεσπόντοφ στον Κιρίλοφ, στη συνέχεια δέχτηκε τέσσερα γκολ σε 16 λεπτά και τελικά ηττήθηκε με 6-1, παραμένοντας χωρίς βαθμό μετά από τρία ματς.
Στα άλλα παιχνίδια η Ισπανία επικράτησε με 2-0 επί της Γεωργίας, με τον Γκουγκεσασβίλι να βρίσκεται στον πάγκο των ηττημένων, η Πορτογαλία νίκησε με 1-0 την Ιρλανδία και η Ιταλία πέρασε με 3-1 από την έδρα της Εσθονίας.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Βουλγαρία - Τουρκία 1-6
Ισπανία - Γεωργία 2-0
Πορτογαλία - Ιρλανδία 1-0
Εσθονία - Ιταλία 1-3
Σερβία - Αλβανία 0-1