Προκριματικά Μουντιάλ 2026: Η αναμέτρηση Βραζιλία-Αργεντινή κυριαρχεί στο πρόγραμμα

Metrosport Team21 Νοεμβρίου 2023

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, 22 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί η 6η αγωνιστική των προκριματικών του μουντιάλ 2026.

Το ματς που ξεχωρίζει είναι το Βραζιλία- Αργεντινή που διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ιστορικό Μαρακανά. Η «Σελεσάο» και η «Αλμπισερέστε» προέρχονται από ήττες για πρώτη φορά μετά το 2015 και θέλουν τη νίκη για διάφορους λόγους. Οι Βραζιλιάνοι έχουν να κερδίσουν από τις 13 Σεπτεμβρίου όταν και κέρδισαν το Περού με 0-1 και από τότε μετράνε στα τελευταία παιχνίδια 2 ήττες από Ουρουγουάη και Κολομβία και 1 ισοπαλία με την Βενεζουέλα και δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση καθώς έχασαν με τραυματισμούς τους Νειμάρ και Βινίσιους.

Στην αντίπερα όχθη η παγκόσμια πρωταθλήτρια στην συμπλήρωση ενός έτους από την κατάκτηση στο Κατάρ Αργεντινή ηττήθηκε στην έδρα της από την Ουρουγουάη με 0-2  και πάει στο Μαρακανά για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι είναι στην κορυφή 2 βαθμόυς μπροστά από τη «Σελέστε».

Μετά το σπουδαίο διπλό επί της πρωταθλήτριας κόσμου Αργεντινή και επί της Βραζιλίας η Ουρουγουάη θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί υποδεχόμενη τη Βολιβία. Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα βρίσκεται στην 2η θέση και με νίκη κάνει αποφασιστικό βήμα για τη πρόκριση στο Μουντιάλ 2026 που θα γίνει στα γήπεδα του Μεξικού, Καναδά και της Αμερικής.

Η Κολομβία μετά τη σπουδαία νίκη επί της Βραζιλίας με 2-1 αντιμετωπίζει εκτός την Παραγουάη, βρίσκεται στην 3η θέση των προκριματικών και θέλει να επιστρέψει σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά το 2018.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παραγουάη- Κολομβία (01:00)

Εκουαδόρ- Χιλή (01:30)

Ουρουγουάη- Βολιβία (01:30)

Βραζιλία- Αργεντινή (02:30)

Περού- Βενεζουέλα (04:00)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.