Προκριματικά Μουντιάλ: 2 στα 2 η Τουρκία, λύγισε στην Κροατία η Κύπρος

Στέφανος Αβραμίδης27 Μαρτίου 2021

Συνέχεια στη νίκη της επί της Ολλανδίας έδωσε η Τουρκία που επιβλήθηκε με 0-3 της Νορβηγίας.

Ο Οζάν Τουφάν με δύο γκολ στο 4’ και στο 59 και ο Τσαγλάρ Σογιουντσού στο 29’ ήταν οι σκόρερ των γειτόνων μας που έκαναν το 2 στα 2 στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Η Κύπρος πάλεψε στην Κροατία αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάποιον βαθμό. Ένα γκολ του Μάριο Πάσαλιτς στο 40’ αρκούσε στους δευτεραθλητές κόσμου να πάρουν τη νίκη με 1-0.

Στο Άμστερνταμ Αρένα, παρουσία 5.000 θεατών, η Ολλανδία με γκολ των Μπέργκχάους (32’) και Ντε Γιονγκ (69’) επιβλήθηκε με 2-0 της Λετονίας.

Η Λευκορωσία επικράτησε με 4-2 της Εσθονίας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές με τον Άνιερ (31’, 55’) αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν με τους Λισάκοβιτς (44’, 83’ πεν), Κέντις (64’) και Σαβίτσκι (81’).

Νωρίτερα, η Ρωσία νίκησε με 2-1 τη Σλοβενία. Ο Αρτιόμ Τζιούμπα έδωσε προβάδισμα με δύο δικά του γκολ στο 26’ και στο 35’. Οι Σλοβένοι μείωσαν αμέσως (36’) με τον Ίλισιτς αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι παραπάνω.

Τέλος, το Μαυροβούνιο είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στο Γιβραλτάρ το οποίο νίκησε με 4-1.

Ο Μπετσιράι έδωσε προβάδισμα στο 25’ αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 30’ με πέναλτι του Στάις. Πριν βγει το ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πήραν ξανά προβάδισμα στο 43’ με τον Σίμιτς και σφράγισαν τη νίκη με δύο ακόμα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από τους Τομάσεβιτς (52’) και Γιόβετιτς (80’).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.