«Πρόκληση για τον Εντουάρντο να έρθει στον ΠΑΟΚ, ο Φερέιρα τον έκανε αρχηγό»

Metrosport Team28 Απριλίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος της Ντιάριο Ντομίνιο, Λουίζ Φελίπε Σίλβα, και μίλησε για τον μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, Γουίλσον Εντουάρντο.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Η Μπράγκα ξεκίνησε προπονήσεις χθες, σε μικρά γκρουπ 5 ατόμων και σε διαφορετικά γήπεδα, επειδή έχει πολλά γήπεδα την βοηθάει αυτό. Συνίσταται απόσταση από το Υπουργείο Υγείας και φορούν μάσκες όλοι οι παίκτες».

Για τον Γουίλσον Εντουάρντο: «Το συμβόλαιο του τελειώνει, η Μπράγκα προσπάθησε να τον ανανεώσει αλλά δεν τα βρήκαν. Είναι 29 ετών και ψάχνει να βρει ένα καλύτερο συμβόλαιο. Μέσα στη χρονιά ακούστηκε πως θα πήγαινε στην Σαουδική Αραβία ή στο Ντουμπάι, τον Γενάρη πάλι προσπάθησε η Μπράγκα να τον ανανεώσει αλλά δεν βρέθηκε λύση. Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχε η φήμη ότι θα πάει στην Σπόρτινγκ, αλλά η Σπόρτινγκ το αρνήθηκε. Είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Μπράγκα, αποκλείεται να παίρνει πάνω από 700.000 ευρώ γιατί η οικονομική κατάσταση της Μπράγκα δεν το επιτρέπει».

Για την συνεργασία του Φερέιρα με τον Εντουάρντο: «Εχει 157 συμμετοχές και 52 γκολ στην Μπράγκα, παίζει αριστερά αι δεξιά αλλά και πίσω από τον επιθετικό. Την πρώτη χρονιά είχε τραυματισμό, την δεύτερη χρονιά είχε 42 συμμετοχές και 15 γκολ, ήταν η καλύτερη χρονιά και ο Φερέιρα τον έκανε αρχηγό στην ομάδα».

Και για το τέλος σχολίασε: «Μπορεί να έρθει στον ΠΑΟΚ γιατί είναι ένα μεγάλο κλαμπ και θα είναι πρόκληση για τον ίδιο. Φέτος δεν έπαιξε πολύ γιατί ο προπονητής δεν τον έβαζε επειδή δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.