Πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Πορταριά: Οι πρώτες δοκιμές ενδεκάδας από Φερέιρα

Γιώργος Ζαΐρης07 Αυγούστου 2020

Λίγες ώρες πριν από το πρώτο του φιλικό στο Πήλιο με τον Ατρόμητο, ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε κανονικά στο αθλητικό κέντρο της Πορταριάς. 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ 

Ο Ανχελ Κρέσπο έδωσε το παρών κανονικά στο γήπεδο, δείχνοντας ότι πλησιάζει στο 100% (χθες το πρωί δεν έκανε κανονικά), ενώ για λίγη ώρα ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Πέλκας, Ίγνκασον. Στο ξενοδοχείο έμειναν οι Ροντρίγκο, Αουγκούστο. 

Θυμηθείτε τη LIVE ενημέρωση του Γιώργου Ζαΐρη από την Πορταριά. 


- Οι βοηθοί του Φερέιρα χώρισαν τους ποδοσφαιριστές σε δύο γκρουπ και γίνεται δουλειά σε στημένα κόρνερ στην πρώτη φάση. Δουλειά σε στημένα αλλά με ορθολογική ενδεκάδα σε κάθε πλευρά. Για παράδειγμα: Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τριάδα στην άμυνα ο Μιχάι, ο Βαρέλα και ο Μιχαηλίδης, μπροστά ο Σβαμπ μαζί με τον Ελ Καντουρί στις πτέρυγες ως fullback πιθανώς Γιαννούλης και Λημνιός, ο Τζόλης, ο Ζαμπά και ο Ακπομ στην κορυφή. Δεν αποκλείεται αυτή να είναι μία ενδεκάδα που να παίξει το ένα ημίχρονο, χωρίς να είναι σίγουρο απλά χώρισε με ορθολογικό τρόπο ή χωρίς τις δύο ομάδες.

Από την άλλη πλευρά δουλεύουν οι Πασχαλάκης, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Κρέσπο, Βέρνμπλουμ, Εσίτι, Μπαλογιάννης, Μπίσεσβαρ, Μάτος, Κούτσιας, Τσαούσης Σφιντέρσκι.

Προφανώς η πρώτη ομάδα είναι και πιθανή ενδεκάδα για φιλικό με ερωτηματικό τον τερματοφυλακα. Αλλάζουν περιοχές οι δύο ομάδες για να συνεχίσουν την συγκεκριμένη άσκηση, δεν έχει αλλαγή στη σύνθεση επομένως είναι ίδιες ομάδες.



- Τελείωσαν οι συγκεκριμένες ασκήσεις που κράτησαν αρκετή ώρα και τώρα θα έχουμε παιχνίδι σε μισό γήπεδο ή μιας τι ακριβώς στο χώρο του κέντρου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν συμμετάσχει σε αυτές τις ασκήσεις ο Ρέι με τον Μελίσσα και επομένως προφανώς οι δύο συγκεκριμένοι τερματοφύλακες θα παίξω στο φιλικό με τον Βόλο και όχι στο σημερινό. Άρα σήμερα λογικά θα μοιράσει το χρόνο σε ζίβκοβιτς και πασχαλάκη

- Το απόγευμα την ώρα που ο ΠΑΟΚ θα παίζει το φιλικό με τον Ατρόμητο ο Ινγκασον με τον Πέλκα και πιθανώς και οι Αουγκούστο - Ροντρίγκο θα είναι στην Πορταριά στο γήπεδο για να κάνουν ατομικό πρόγραμμα. Οι δύο ομάδες που νωρίτερα έκαναν ασκήσεις τακτικής η καθεμία σε διαφορετική εστία πλέον θα παίξουν μεταξύ τους ένα διπλό σε μισό γήπεδο με τις ίδιες ακριβώς ενδεκάδες.

Μόλις τώρα κατέβηκαν για ατομικό πρόγραμμα ο Πέλκας με τον Ίνγκασον. Από την Τρίτη που είναι στην Πορταριά η ομάδα πρώτη φορά οι δύο ποδοσφαιριστές κάνουν και πρωινό πρόγραμμα στο γήπεδο μέχρι στιγμής κατέβαιναν μόνο το απόγευμα. 




- Το δικό τους ξεχωριστό πρόγραμμα κάνουν οι τέσσερις τερματοφύλακες με τον Γκαλίνοβιτς. Ανάμεσά τους φυσικά και ο Ζίβκοβιτς και μένει να φανεί αν η Λεχ Πόζναν θα καταφέρει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, όπως αποκάλυψε χθες το metrosport.gr.

Ασκήσεις χωρίς μπάλα συνεχίζονται, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο με τον Φερέιρα να παρακολουθεί και να είναι έτοιμος για το επόμενο πρόγραμμα. 

- Μέχρι στιγμής είναι το πιο χαλαρό πρόγραμμα εδώ στην Πορταριά και υπάρχει εξήγηση από τη στιγμή που το βράδυ είναι το φιλικό με τον Ατρόμητο. Γι' αυτό και το κορόιδο συνεχίζεται σε δύο γκρουπ με πολύ γέλιο πολλά πράγματα αλλά και προσπάθεια να μη βρεθούν στη μέση δύο ποδοσφαιριστές που πρέπει να κυνηγήσουν την μπάλα από τους υπόλοιπους. 

VIDEO από το ζέσταμα 


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.