Πρωινή προπόνηση ΠΑΟΚ: Χωρίς Βέρνμπλουμ, αλλά με Πέλκα-Ίνγκασον

Γιώργος Ζαΐρης09 Αυγούστου 2020

Η σημερινή ήταν μια διαφορά η πιο... δροσερή προπόνηση του ΠΑΟΚ! Μόλις στους 14 βαθμους το θερμόμετρο την ώρα έναρξης του προγράμματος και πολύς αέρας.

Θυμηθείτε τι μετέδωσε ο Γιώργος Ζαΐρης από την Πορταριά του Πηλίου...

- Για δεύτερη συνεχόμενη προπόνηση τόσο ο Πέλκας όσο και ο Ίνγκασον κατέβηκαν με την ομάδα, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι θα προπονηθούν κανονικά.

Θα έχει ενδιαφέρον το κομμάτι της τακτικής και αν θα επιλέξει και πάλι ο Φερέιρα τρία στοπερ. Θυμίζουμε ότι χθες επέμεινε σε αυτό το σύστημα παρόλο του ότι στο τελευταίο κομμάτι τόσο ο Κρέσπο όσο και ο Ινγκασον έκαναν χαλάρωμα. Επίσης ενδιαφέρον θα έχει ποιον θα δοκιμάσει δίπλα στον Σβαμπ. Χθες δοκίμασε τον Εσίτι.


- Χωρίς τον Πόντους Βέρνμπλουμ η σημερινή προπόνηση. Δεν έχει διευκρινιστεί αν έμεινε στο ξενοδοχείο για λόγους αποθεραπείας. Ο Μάτος βάζει και πάλι τον επίδεσμο στο χέρι του. Δύο ομάδες ζωρίζονται για κορόιδο. 

Πέλκας και Ίνγκασον στο πρόγραμμα. 

Με επίδεσμο στον καρπό του αριστερού του χεριού και σήμερα ο Καντουρί, που είχε χτυπήσει στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής. Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα με το κορόιδο και οι παίκτες πηγαίνουν σε σπριντ. 

Χαρακτηριστικό video με τον αέρα

Οι παίκτες κουβάλησαν τις δύο επιπλέον εστίες ουσιαστικά θα έχουμε ποδόσφαιρο σε δύο  δύο γήπεδα με τέσσερις ομάδες απλά επειδή δεν βγαίνουν τα νούμερα στο ένα είναι 6 με 5 στο άλλο γήπεδο. 

Εφτασε και ο Ρέμπε και μιλάει με τον Γκαλίνοβιτς. Ο Φερέιρα είναι ανάμεσα στα δύο γήπεδα και προσπαθεί να παρακολουθήσει ταυτόχρονα και τις δύο ομάδες. 


Ο Φερέιρα καθισμένος σε μία μπάλα παρακολουθεί το πρόγραμμα στο ένα γήπεδο. 

Ο Ζίβκοβιτς χτύπησε σε μία προσπάθειά του να προλάβει το Σβιντέρσκι και να διώξει την μπάλα. Σηκώθηκε και ο Κάρολ του ζήτησε συγγνώμη. 

Ο Αμπέλ Φερέιρα μιλάει και με τον Ολαφ Ρέμπε. 


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.