Πρώην παίκτης του Άρη για Τσόλακ: «Τεράστια κίνηση της Ρέιντζερς»

Metrosport Team23 Ιουνίου 2022

Ο Ντάνιελ Λάρσον, πρώην παίκτης του Άρη, αποθέωσε τον Αντόνιο Τσόλακ σε συνέντευξή του σε ΜΜΕ της Σκωτίας με αφορμή το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς για τον 27χρονο επιθετικό του ΠΑΟΚ.

«Θα ήταν μια τεράστια κίνηση για τον Αντόνιο να υπογράψει στη Ρέιντζερς, λαμβάνοντας υπόψιν την ηλικία του και την καριέρα που είχε, αυτό θα ήταν ένα μεγάλο βήμα προς έναν τεράστιο σύλλογο. Δεν μπορείς να φτάσεις πιο ψηλά από έναν σύλλογο που έδειξε το μέγεθός του την περασμένη σεζόν φτάνοντας στον τελικό του Europa League», είπε αρχικά ο Λάρσον για τον Τσόλακ και το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Θα πρέπει να είναι μεγάλο κομπλιμέντο για οποιονδήποτε παίκτη να έχει αυτό το ενδιαφέρον, καθώς είναι ένα μεγάλο βήμα. Έχει καταφέρει να μπει στην εθνική Κροατίας και έχει δουλέψει τόσο σκληρά για να προοδεύσει. Επίσης δεν υπάρχουν προβλήματα μαζί του ως άτομο, επομένως είναι ο τέλειος συμπαίκτης απ' όσο ξέρω. Έχει επίσης περιθώρια να εξελιχθεί.»

Για την πορεία του Τσόλακ στην Μάλμε: «Ο Αντόνιο ήταν πολύ επιτυχημένος στη Μάλμε. Ισως δεν έφτασε στα ίδια ύψη στην Ελλάδα, κάτι που ήταν έκπληξη για μένα. Τα βρήκε λίγο... ζόρικα στον ΠΑΟΚ και το να σκοράρει έγινε πρόβλημα, κάτι που μου κάνει εντύπωση καθώς ξέρω τι είναι ικανός να κάνει και έχει σκοράρει γκολ σε όλη την καριέρα του σε διάφορους συλλόγους. Έχει πολλά προσόντα και έχει πολλά γκολ να δώσει, αυτό είναι σίγουρο. Η αυτοπεποίθηση είναι μεγάλο πράγμα για κάθε παίκτη και η εικόνα του στον ΠΑΟΚ δεν ήταν παραγωγική όσον αφορά τα γκολ που πέτυχε, αλλά έχει πολλά όπλα στο σετ δεξιοτήτων του.»

Περιγράφοντας το προφίλ του Τσόλακ, ο Λάρσον επεσήμανε: «Σπάνια βλέπεις έναν πιο σκληρά εργαζόμενο παίκτη, είναι επίσης πολύ δυνατός μέσα στην περιοχή. Είναι ένας έξυπνος παίκτης που κάνει συνδυασμούς και καλός στο να μπαίνει στις σωστές θέσεις για να λάβει τη μπάλα. Μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο και θα είχε τεράστια επιτυχία στη Ρέιντζερς, δεν έχω καμία αμφιβολία γι' αυτό.»

Για την κόντρα τους στην Θεσσαλονίκη είπε: «Ξεκίνησα να γνωρίζω τον Αντόνιο ως παίκτη όταν ήρθε στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και ήμουν στον Άρη. Ως σύλλογοι ήμασταν αντίπαλοι, αλλά έβλεπα ότι είχε την ικανότητα ακόμα κι αν δυσκολευόταν να μπαίνει στην ομάδα σε τακτική βάση. Αυτό οδήγησε τη Μάλμε να τον πάρει δανεικό στη Σουηδία και από εκείνη τη στιγμή είχε τεράστια επιτυχία. Ήθελαν να κάνουν αυτή τη ρύθμιση μόνιμη, αλλά δεν τα βρήκαν στα λεφτά.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.