Πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα κατηγορείται για παράνομη κατοχή και χρήση όπλου

Metrosport Team24 Μαΐου 2023

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη για τον άλλοτε δεξιό μπακ της Μπαρτσελόνα, Ντάγκλας Περέιρα.Σύμφωνα με την «Globo», ο Βραζιλιάνος αμυντικός έγινε πρωταγωνιστής σε υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης όπλου, όταν πυροβόλησε στον αέρα σε χώρο πάρκινγκ στη Μπραζίλια ανήμερα της αργίας των Τιραδέντων.

Όπως προέκυψαν από τις έρευνες, ο 32χρονος είχε καταναλώσει προηγουμένως αλκοολούχα ποτά κατά τη βόλτα του με ταχύπλοο στη λίμνη Paranoa και όταν επέστρεψε στη μαρίνα άρχισε να πυροβολεί στον αέρα!

Αμέσως ένας σεκιούριτι που βρισκόταν στην περιοχή ειδοποίησε τις Αρχές, ενώ ο Βραζιλιάνος προσπάθησε να κρύψει το όπλο και τις σφαίρες εξαφανίζοντας τα ενοχοποιητικά στοιχεία μέσα σε μια τσάντα που πέταξε στο δάσος.

Πριν ωστόσο προλάβει να διαφύγει οι Αρχές τον ανέκριναν και έψαξαν το αυτοκίνητό του, όπου και βρήκαν μια θαλάμη γεμάτη με φυσίγγια. Μόνο τότε ο Ντάγκλας τελικά αποφάσισε να ομολογήσει πως πράγματι είχε πυροβολήσει με όπλο, το οποίο μέχρι και σήμερα πάντως δεν έχει εντοπιστεί από τις Αρχές.

Τελικά αφέθηκε ελεύθερος μετά από κράτηση για δυο μέρες σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όμως εκκρεμεί δίκη εις βάρος του με την κατηγορία παράνομης χρήσης και κατοχής πυροβόλου όπλου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.