Προηγείται το κύπελλο για Ιωνικό και Επανομή (δηλώσεις)

Metrosport Team30 Μαρτίου 2022

Μια νίκη σε δύο παιχνίδια θέλει η Αναγέννηση Επανοµής για να κατακτήσει το Πρωτάθληµα.

Ο προπονητής της Γιάννης Μπαλασάς μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Π. Μελά επισήµανε: Από την αρχή είχαµε την πρωτοβουλία των κινήσεων, προηγηθήκαµε νωρίς κάνοντας στη συνέχεια διαχείριση του αγώνα. Εφόσον δεν τελειώσαµε το παιχνίδι σε δύο κλασικές ευκαιρίες που είχαµε θα µπορούσε και µε το πέναλτι που κέρδισε ο αντίπαλος να ισοφαριστούµε. Η προσοχή µας πλέον στρέφεται στο παιχνίδι της Τετάρτης. Θέλουµε να πάµε στον τελικό και για να γίνει αυτό πρέπει να υπερβάλλουµε τους εαυτούς μας».

Ο προπονητής του Π. Μελά Βαγγέλης Μαυροβουνιώτης µετά τον αγώνα με την Επανομή είπε: Εγινε µεγάλη προσπάθεια αλλά δεν τα καταφέραµε. Πιέσαµε πολύ στο β ηµίχρονο, τους κλείσαµε στην εστία τους, χάσαµε και το πέναλτι αλλά δεν ήρθε το γκολ».

Ο Ιωνικός επικρατούσε του Καμπανιακού με 1-0 και όλα έδειχναν ότι θα υποχρέωνε την ομάδα της Χαλάστρας στην πρώτη της ήττα αλλά στις καθυστερήσεις δέχτηκε δύο τέρματα και μαζί και την ήττα.

Ο προπονητής του Ιωνικού Εµιλιάνο Χαλιλάι µετά τον αγώνα είπε: «Ηµασταν καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. Είχαµε µεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Στο δεύτερο ηµίχρονο δεν απειληθήκαµε ποτέ. Μετά και την αποβολή του Καµπανιακού θεωρήσαµε ότι τελείωσε το παιχνίδι και σε συνδυασµό και µε τις αλλαγές που κάναµε λόγω του ημιτελικού αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης που έρχεται, χάσαµε το παιχνίδι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.