Προγραμματισμός εξ αποστάσεως

Γιώργος Καστάνης29 Μαρτίου 2020

Πλήρης η ανατροπή όλων των δεδομένων του προγραμματισμού που είχαν εκπονήσει οι επιτελείς του ΠΑΟΚ για τους επόμενους δύο μήνες. Ειδικά για τον Απρίλιο, που όπως φαίνεται δεν πρόκειται να συμβεί το παραμικρό αθλητικό γεγονός, ούτε φυσικά θα διεξαχθούν προπονήσεις στις ομάδες.

Ο προγραμματισμός για τις επιλογές των παικτών που ενδιαφέρουν τον Δικέφαλο και ήδη ορισμένοι από αυτούς έχουν μπει στο στόχαστρο, θα γίνει εξ’ αποστάσεως. Γιατί αναφέρω το αυτονόητο; Απλά για να διευκρινίσω, πως πριν ακόμη ξεσπάσει η πανδημία, πριν ακόμη ανατραπεί η καθημερινότητα μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, είχαν προγραμματιστεί συγκεκριμένα ταξίδια από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Για ταξίδια στο εξωτερικό αναφέρομαι με συγκεκριμένες ημερομηνίες (δεν είναι της παρούσης να αναφερθούμε σε λεπτομέρειες) τα οποία «κόπηκαν» πριν ακόμη κυριαρχήσει η γενική απαγόρευση στις μετακινήσεις και κυρίως τα αεροπορικά ταξίδια σε χώρες της Ευρώπης. Πλέον η παρακολούθηση γίνεται εξ΄ αποστάσεως, φυσικά από βίντεο με την δράση συγκεκριμένων παικτών που έχουν εδώ και καιρό εξασφαλίσει στην Τούμπα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.