Προετοιμασία για Γάνδη μέσω... ΟΑΚΑ και Λαμίας

Metrosport Team01 Μαρτίου 2022

Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Καστάνης, Γιώργος Ζαϊρης

Ο ΠΑΟΚ άφησε δυο πολύτιμους βαθμούς στον αγώνα με τον Ιωνικό και μέσα σε μια εβδομάδα είδε το -9 να πηγαίνει στο -13 από τον Ολυμπιακό. Είναι όμως προφανές πως αυτό δεν πρέπει να αποτελέσει δικαιολογία για τους ασπρόμαυρους ώστε να πετάξουν λευκή πετσέτα στο Πρωτάθλημα πολύ περισσότερο όταν απομένουν άλλοι 12 αγώνες για να τελειώσει η σεζόν. 

Ο Δικέφαλος μπορεί πλέον να έχει ως ρεαλιστικό στόχο στην Super League τη δεύτερη θέση αλλά οφείλει να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Την άλλη Πέμπτη υποδέχεται τη Γάνδη και είναι ξεκάθαρο πως η προοπτική να βρεθεί στους «8» της διοργάνωσης τον εξιτάρει όπως και η κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά οι ημιτελικοί αργούν και μένει να φανεί πότε θα οριστούν (τον Απρίλιο το πιο πιθανό). 

Αλλά μέχρι την Πέμπτη έχει μπροστά του δυο σημαντικά ματς. Το αυριανό με την ΑΕΚ και την Κυριακή με τη Λαμία που χθες μετά από αρκετό καιρό έπεσε στην προτελευταία θέση με το ότι αυτό συνεπάγεται. Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ οφείλει να πάει στο ματς της 10ης Μαρτίου με την Γάνδη έχοντας πάρει νίκες στα δυο ματς που προηγούνται και για λόγους ουσίας αλλά και ψυχολογίας.

Ουσίας για να πάει με την όσο το δυνατόν λιγότερη διαφορά στα πλέι οφ από τον Ολυμπιακό αλλά κυρίως με τη μεγαλύτερη από τους διώκτες του. Και το σημαντικό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πως από χθες γνωρίζει πως μετά τον Κούρτιτς που εξέτισε την τιμωρία του είναι διαθέσιμος και ο Ακπομ που ξεκουράστηκε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.