Πρόεδρος Βέροιας: «Ο Καλαϊτζίδης έριξε μπουνιά στον φροντιστή μας- Δεν ζήτησε ούτε μια συγγνώμη»

Metrosport Team30 Μαΐου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Βέροιας Στέργιος Διαμαντής, μιλώντας για την επίθεση που δέχθηκε ο φροντιστής της ομάδας από τον προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρη Καλαϊτζίδη πριν τη σέντρα της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Εγώ μίλησα πριν από λίγο με τον δικηγόρο του κύριου Βούλγαρη, του φροντιστή μας και περίμεναν πότε θα δικαστεί η υπόθεση του κύριου Καλαϊτζίδη.

Μάλιστα, περιέγραψε αναλυτικά το περιστατικό, αποκαλύπτοντας πως: «Εγώ ήμουν καθοδόν προς το Πολύκαστρο. Πάντα οι φροντιστές μας πηγαίνουν πολύ νωρίτερα στο γήπεδο που παίζουμε, για να ετοιμάσουν τις φανέλες και τα αποδυτήρια. 

Εγώ καθώς πήγαινα ενημερώθηκα πως ο φροντιστής μας, ο κ. Βούλγαρης δέχθηκε επίθεση , χτυπήθηκε από τον κ. Καλαϊτζίδη και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας. 

Όλα αυτά έγιναν πριν το παιχνίδι. Δεν ξέρω τι έγινε και τι ειπώθηκε μεταξύ τους. Εγώ προσωπικά τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους προπονητές. Δεν ξέρω όμως τι ειπώθηκε ή αν έχουν προηγούμενα. Εγώ ζήτησα από τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης αν είναι ενήμερος, έπειτα απευθύνθηκα στον παρατηρητή και μου είπαν πως δεν ήταν παρόντες. Το περιστατικό έγινε μπροστά στα αποδυτήρια και το έχει δει πολύς κόσμος. Έπειτα ο κύριος Βούλγαρης πήγε στο κέντρο υγείας και μετά κατέθεσε μήνυση. 

Πάντως είναι σίγουρο πως ο κ. Καλαϊτζίδη την έριξε την μπουνιά. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί τον χτύπησε, αυτό το ξέρει ο ίδιος. Αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν, τα καταδικάζουμε τέτοια γεγονότα. Από εκεί και πέρα κανείς δεν μπορεί να πει στον κύριο Βούλγαρη τι θα κάνει, αν θα κάνει μήνυση ή όχι. 

Θα μπορούσε να ζητήσει μια συγγνώμη ο κ. Καλαϊτζίδης, ώστε να πούμε και εμείς στον Βούλγαρη «δώσε τόπο στην οργή». Είναι πονεμένη ιστορία, γενικότερα για το ποδόσφαιρό μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.