Πρόεδρος της Σλάβια: «Δεν έχουμε καμία πρόταση του ΠΑΟΚ για Μπόριλ ή Μούσα»

Πέτρος Χαριζακλής16 Αυγούστου 2021

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει να ενισχυθεί στο μεταγραφικό παζάρι και τις τελευταίες ημέρες έχει δοθεί βάση σε δύο θέσεις. Αρχικά ψάχνει από την αρχή του καλοκαιριού έναν αριστερό μπακ και στη λίστα του βρίσκονται οι Μπάμπα και Μπόριλ. Ο Τσέχος αμυντικός της Σλάβια Πράγας είναι έμπειρος και ίσως να σκεφτόταν τη μεταγραφή στο εξωτερικό, ωστόσο έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και δηλώθηκε στη λίστα για τους αγώνες με τη Λέγκια Βαρσοβίας στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Η άλλη θέση που ψάχνει ενίσχυση ο Δικέφαλος είναι αυτή του επιθετικού, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ολιβέιρα. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει στη συγκεκριμένη λύση δανεισμού και στο διαδίκτυο αναφέρθηκε το όνομα του Μούσα που ανήκει και αυτός στη Σλάβια Πράγας και την περσινή άνοιξη έπαιξε δανεικός στην Ουνιόν Βερολίνου. Ο Κροάτης επιθετικός δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα της Σλάβια.

Το Metrosport.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Σλάβια Πράγας, Γιάροσλαβ Τβρντικ, και τον ρώτησε αν υπάρχουν στα γραφεία της τσέχικης ομάδας προτάσεις για τους Μπόριλ και Μούσα.

Ο κύριος Τβρντικ ήταν κατηγορηματικός. Η Σλάβια δεν έχει λάβει κάποια επίσημη προσφορά για τους δύο ποδοσφαιριστές. Επίσης, διευκρίνισε πως αν υπάρχουν διαπραγματεύσεις σε χαμηλότερο επίπεδο από τον ίδιο, τότε σίγουρα δεν έχουν επίσημη μορφή και οι πιθανότητες να επαληθευτούν είναι στο 1%.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.