Πρόεδρος της δομής εις το όνομα του Άλκη: «Αθλητές του Άρη και του ΠΑΟΚ θα σχηματίσουν στον Λευκό Πύργο με κεριά το όνομα του Άλκη»

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2023

Ο πρόεδρος της δομής εις το όνομα του Άλκη, Λευτέρης Παππάς, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις δράσεις που θα γίνουν στη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου του Άρη το επόμενο διάστημα.

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα: «Κάποιες εγγραφές είχαμε σήμερα, 2-3, όχι τίποτα άλλο. Όμως όλες οι αθλητικές ενώσεις, οι μεγαλύτερες στην Ελλάδα, επαγγελματικές, Super League και Basket League, για πρώτη φορά στην ιστορία έβγαλαν την ίδια ανακοίνωση για τις δύο πρώτες αγωνιστικές του Φεβρουαρίου. Είναι πολύ σημαντικό. 

Οι ερασιτεχνικές προωθούν στα σωματεία τους να συμμετάσχουν στη δράση για την πορεία που θα πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου με το μήνυμα «χάστε μία προπόνηση, οι αθλητές θα κερδίσουν πολλά περισσότερα συμμετέχοντας στην σιωπηλή πορεία που θα διοργανώσουμε το απόγευμα της 1ης Φεβρουαρίου». 

Η πορεία θα καταλήξει στον Λευκό Πύργο, όπου οι αθλητές μπάσκετ των ομάδων Κ18 του ΠΑΟΚ και του Άρη, που είχαν ταξιδέψει και μαζί, θα σχηματίσουν με κεριά το όνομα του Άλκη. Θα επιστρέψω σε αυτό που είπα για την Super League και την Basket League. Το τραγούδι του Κώστα Τουρνά, που δεν έχει ακουστεί ακόμη, θα παίξει στα γήπεδα όλης της Ελλάδας. Το θεωρούμε πολύ σημαντικό.

Επίσης, ως ακόμη μία δράση ζητάμε από φίλους αντιπάλων ομάδων να φωτογραφηθούν με τα διακριτικά των ομάδων τους και να στείλουν τις εικόνες για να αναρτηθούν στον λογαριασμό που διαθέτουμε στα social media. Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να συνηθίσει το μάτι στα χρώματα δίπλα δίπλα και να μην μας φαίνεται περίεργο αν βλέπουμε ανθρώπους άλλης ομάδας μαζί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.