Πρόεδρος Στεάουα για Βαρέλα: «Τώρα το μαθαίνω για πρώτη φορά»

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2022

Το όνομα του Φερνάντο Βαρέλα έχει απασχολήσει έντονα το τελευταίο διάστημα τα ρουμανικά ΜΜΕ, με τον πρόεδρο της Κραϊόβα να αποκαλύπτει πως προσπαθούσε να φέρει τον αμυντικό του ΠΑΟΚ στην ομάδα του. Νέα δημοσιεύματα εμπλέκουν και τη Στεάουα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Ρουμανία ο Βαρέλα είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της χώρας. Η Κραϊόβα ήταν εκείνη που άνοιξε πρώτη το δίαυλο επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις συζητήσεις να οδηγούνται σε "αδιέξοδο".

Η Στεάουα είναι δεύτερη ομάδα που έχει βάλει στα μεταγραφικά της ραντάρ τον 34χρονο και σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας η περίπτωσή του θα εξεταστεί, παρότι προηγουμένως δεν ήξερε για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του ρουμάνικου συλλόγου,  Τζίτζι Μπεκάλι, ρωτήθηκε για τον Βαρέλα, απαντώντας: «Βαρέλα; Δεν ξέρω τίποτα. Τώρα το μαθαίνω για πρώτη φορά. Δεν θα διαπραγματευθώ από το τηλέφωνο είτε μου αρέσει είτε όχι. Θα δούμε».

Το συμβόλαιο του Φερνάντο Βαρέλα λήγει το καλοκαίρι και οι πιθανότητες να αποχωρήσει αυτή τη μεταγραφική περίοδο είναι πολλές, καθώς δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.