Πρόεδρος ΣΦ ΠΑΟΚ «Π. Γκαρσία»: «Άδικο, έπρεπε να δοθεί ευκαιρία στον Πάμπλο»

Metrosport Team26 Μαΐου 2021

Ο πρόεδρος του ΣΦ ΠΑΟΚ «Πάμπλο Γκαρσία», Τάσος Τσίου, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την πιθανή αλλαγή στον πάγκο του ΠΑΟΚ και την έλευση Λουτσέσκου στη θέση του Ουρουγουανού τεχνικού, υπογραμμίζοντας πως θα έπρεπε να δοθεί ευκαιρία στον Γκαρσία να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πιθανή εξέλιξη αλλαγής στον πάγκο του ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου αντί του Γκαρσία:

«Βασικά θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στον Γκαρσία για την επιτυχία του. Έφερε εις πέρας την αποστολή του 100% παίρνοντας το Κύπελλο και καταλαμβάνοντας τη 2η θέση. Επειδή έχει σηκωθεί… πολύ σκόνη και πλέον ο δρόμος για τον Πάμπλο είναι μονόδρομος, πιστεύω τώρα δεν μπορεί να κάνει πίσω. Πρέπει να μιλήσει με τον πρόεδρο. Εκείνος αποφασίζει. Δεν ακούγεται ωραίο στ’ αυτιά των οπαδών ότι ήδη τα έχει βρει ο ΠΑΟΚ ή μιλάει. Την τελική απόφαση θα την πάρει ο πρόεδρος για το καλό της ομάδας. Για εμένα έπρεπε να δοθεί στον Γκαρσία μια ευκαιρία να δουλέψει την ομάδα και να τη στήσει από την αρχή. Πήρε μια ομάδα άλλου προπονητή. Δύσκολα βρίσκεις τη χημεία, τα θέλω των παικτών. Φαίνεται λίγο άδικο στο πρόσωπό του να τον «καταδικάσουμε» με το να τον απομακρύνουμε από την ομάδα. Αν φύγει, πιστεύω, θα φύγει τελείως, δεν θα πάρει άλλο πόστο στην ομάδα. Είχε πει ότι όνειρό του ήταν να είναι στη μεγάλη ομάδα. Δεν πιστεύω προσωπικά ότι θα μείνει».

Για το συμβόλαιο των 240.000 του Γκαρσία:

«Έχει αποδείξει ότι είναι περήφανος. Αυτά τα 240.000 θα μπορέσει να τα πάρει και από άλλη ομάδα αν επιλέξει τελικά και φύγει από τον ΠΑΟΚ ή αν δεν τον κρατήσουν. Δεν είναι για τα λεφτά. Δεν θα καθίσει σε συμβόλαιο, ούτε αποζημιώσεις θα ζητήσει όπως έχει αποδείξει».

Για το αν θα τον ενημερώσει ο Γκαρσία τον κόσμο γι’ αυτά που είπε:

«Πιστεύω θα το κάνει γιατί το έκανε και στο παρελθόν. Ήμουν στη συνάντηση που είχε γίνει στη Θεσσαλονίκη και ενημέρωσε τον κόσμο Μας κοίταξε face to face, είχε πει αλήθειες και πιστεύω θα το ξανακάνει. Μακάρι ότι γίνει να γίνει για το καλό του ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.