Πρόεδρος Serie A: «Θα μπορούμε να ανοίξουμε τα γήπεδα με 1.000 θεατές»

Metrosport Team14 Απριλίου 2021

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα στην γειτονική χώρα όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Serie A, Πάολο Νταλ Πίνο, ο οποίος τόνισε πως τουλάχιστον 1.000 φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες πρωταθλήματος τις επόμενες εβδομάδες.

Η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FIGC) επιβεβαίωσε την Τρίτη (13/04), ότι θα επιτραπούν φίλαθλοι στο εναρκτήριο παιχνίδι της «σκουάντρα ατζούρα» με την Τουρκία στις 11 Ιουνίου, στα δύο επόμενα του ομίλου της και στον ένα προημιτελικό.

Επιπρόσθετα πρόσθεσε, ότι θα καταστεί εφικτό να δώσουν το «παρών» φίλαθλοι και στα εγχώρια πρωταθλήματα, μέχρι το τέλος της σεζόν.


«Υποδεχόμαστε πολύ θερμά την απόφαση της κυβέρνησης. Η Serie A έχει ετοιμάσει εδώ κι ένα χρόνο ένα λεπτομερές πρωτόκολλογια να ανοίξουν και πάλι οι αθλητικές εγκαταστάσεις για το κοινό. Με απόλυτη ασφάλεια και προστασία των φιλάθλων και με ποσοστά που θα αυξάνονται προοδευτικά» τόνισε ο πρόεδρος της Serie A και κατέληξε:

«Παρακολουθώντας την εξέλιξη της πανδημίας, των μολύνσεων και του εμβολιασμού, είμαι βέβαιος ότι στα τελευταία ματς της εφετινής Serie A, θα μπορέσουμε να ανοίξουμε και πάλι τα γήπεδα, αρχικά με 1.000 θεατές, προετοιμάζοντας την κατάσταση και για το Euro 2020».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

 Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.