Θεοδωρακόπουλος: «Οι κινήσεις του ΠΣΑΤ δεν πουλάνε συμβουλές σε άλλους, αλλά στο χώρο μας»

Metrosport Team16 Μαρτίου 2022

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 για το φιλικό ανάμεσα στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΣΑΤ και της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, στο Καυτατζόγλειο, στη μνήμη του Άλκη Καμπανού.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά ανέφερε: «Ο φιλικός αγώνας διοργανώνεται στο Καυτατζόγλειο στις 23/3 (15:00) στη μνήμη του Άλκη, με ελεύθερη είσοδο και όλα αυτά είναι συμβολικά, θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα. Ο ΠΣΑΤ τώρα κάνει ομάδα, πολλά χρόνια είχε να εμφανιστεί ποδοσφαιρική ομάδα. Εγώ θα καλύψω δημοσιογραφικά το γεγονός. 

Θα πάμε και σε άλλες περιοχές, ο στόχος μας είναι να έχουμε κάποιος βετεράνους ποδοσφαιριστές, κάποιους καλλιτέχνες, ώστε να εμφανιστούμε σε όλη την Ελλάδα. Εμείς είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το μήνυμα. Οι κινήσεις που κάνει ο ΠΣΑΤ είναι πάρα πολλές και στρέφεται προς τα μέλη του, το κυριότερο από όλα. Δεν πουλάει συμβουλές στους άλλους, αλλά κοιτάζει πρώτα από όλα το χώρο μας. Ο χώρος μας είναι βελτιωμένος πάρα πολύ.

Δεν είμαστε όπως πρώτα, ένας λόγος είναι πως δεν μας συμφέρει να είμαστε ενδιάμεσοι κάποιων άλλων που θέλουν να περάσουν μηνύματα. Ο δημοσιογράφος από μόνος του δεν μπορεί να γεννήσει και να φτιάξει ειδήσεις, όταν θα τις πλασάρει ή θα τις περάσει με έναν τρόπο ή θα τις περάσει στο όνομα του πατριωτισμού της ομάδας. 

Στην επιτροπή όταν κάναμε μια συζήτηση, πριν από λίγο καιρό, ανέφερα ότι είναι πολύ εύκολο να εξουδετερωθεί ένα μήνυμα κακό ενός μέσου μαζικής επικοινωνίας. Να βγει η ομάδα, την οποία δήθεν εξυπηρετεί ή εξυπηρετεί, και να το διαψεύσει, πολύ απλό είναι.  

Πριν από 1-2 μήνες, μετά τα θλιβερά γεγονότα της Θεσσαλονίκης, έγινε μια έρευνα από μια μεγάλη εταιρεία. Στις αυθόρμητες απαντήσεις και αυτό έχει σημασία, γιατί πολλές φορές τα γκάλοπ στηρίζονται πως κάνεις την ερώτηση. Η ερώτηση ήταν "Ποιοι νομίζετε ότι φταίνε για τη βία στα γήπεδα;". 

Οι απαντήσεις ήταν 5% μερικά μέσα του Τύπου. Κοντά στο 30% είπαν πολιτεία και οι ομάδες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.