Πρόεδρος Παρτιζάν: «Ο Ερυθρός Αστέρας θα παίξει το παιχνίδι για εκείνον και όχι για να μπούμε εμείς στα play-in»

Metrosport Team08 Απριλίου 2024

Η Παρτιζάν υποδέχεται τη Βαλένθια στο φινάλε της regular season και παράλληλα θέλει νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Εφές για να καταλάβει την 10η θέση για να μπει στις θέσεις των Play In, όμως ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων», Οστόγια Μιχαήλοβιτς δεν περιμένει  δώρο στην Κωνσταντινούπολη.

Η Αναντολού Εφές κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την πρόκριση στα Play In της EuroLeague αφού μπορεί να τα καταφέρει κερδίζοντας τον Ερυθρό Αστέρα την τελευταία αγωνιστική στην Κωνσταντινούπολη (11/4, 20:30).

Πάντως η αναμέτρηση της Εφές με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ενδιαφέρει άμεσα και την ομάδα του Ομπράντοβιτς. Συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου περιμένουν ήττα των Τούρκων και παράλληλα θέλουν νίκη επί της Βαλένθια (12/4, 21:30) για να μπουν εκείνοι στο Play In αντί της τουρκικής ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση ο πρόεδρος της ομάδας Οστόγια Μιχαήλοβιτς δήλωσε ότι δεν περιμένει δώρο από τους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου: 

«Η κατάσταση είναι ελκυστική για τα ΜΜΕ, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Θα παίξουν αυτό το παιχνίδι για τους εαυτούς τους στο τέλος της σεζόν, της οποίας πέρασαν τον περισσότερο χρόνο στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Θεωρώ ότι είναι συγκεντρωμένοι στους εαυτούς τους και στην ανάλυση της σεζόν, στην οποία υπέγραψαν 13-14 νέους παίκτες και είχαν δύο προπονητές.

Για την Εφές αυτό το παιχνίδι σημαίνει πολλά. Για τον Ερυθρό Αστέρα, όχι τόσο και πρόσφατα η φόρμα τους είναι πιο αδύναμη σχετικά με το ξεκίνημα της σεζόν. Οπότε, δεν ξέρω πόσο ρεαλιστικό είναι να περιμένουμε από αυτούς να είναι ανταγωνιστικοί στην Κωνσταντινούπολη. Όπως είπα, θα παίξουν το παιχνίδι για αυτούς, όχι για εμάς. Δε βλέπω ότι θα έπρεπε να ευχαριστήσω κάποιον για κανένα αποτέλεσμα. Από την άλλη, είναι υποχρέωσή μας να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι στη Βαλένθια και να κερδίσουμε». 

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.