Πρόεδρος Παλμέιρας: «Ο Αμπέλ Φερέιρα στην εθνική Βραζιλίας; Τιμή μας, αλλά δεν έχουμε καμία πρόταση»

Χρύσανθος Δοβλέτογλου17 Δεκεμβρίου 2022

Η πρόεδρος της Παλμέιρας, Λέϊλα Περέιρα, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βραζιλίας για τον Αμπέλ Φερέιρα, κάνοντας σαφές ότι ακόμη δεν έχει επικοινωνήσει κανείς με τον σύλλογο για να καταθέσει πρόταση.



«Καμία στιγμή δεν μας έγινε κουβέντα γι' αυτό. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Βραζιλίας είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος και ξέρει ότι έχει συμβόλαιο με την Παλμέιρας. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όταν υπάρξει, αν υπάρξει κάποια πρόταση, θα έρθει σε μένα. Και μετά θα μιλήσουμε για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για την Παλμέιρας, για τον ίδιο τον προπονητή και την ομοσπονδία της Βραζιλίας» ανέφερε χαρακτηριστικά πριν τονίσει:

«Δεν... χάνω τον ύπνο μου. Ο Άμπελ είναι πολύ χαρούμενος στην Παλμέιρας και εμείς πολύ χαρούμενοι με αυτόν. Του παρέχουμε ό,τι χρειάζεται για να κάνει εξαιρετικά την δουλειά του. Η ευχή μου είναι να μείνει για πολύ καιρό.»

Ο Άμπελ Φερέιρα έχει συμβόλαιο με την Παλμέιρας μέχρι το τέλος του 2024, οπότε και λήγει η θητεία της Λέϊλα Περέιρα. «Με ρώτησαν αν έγινε πρόταση και είπα ότι είναι τιμή, όπως και να έχει, για οποιονδήποτε προπονητή να επιλέγεται για οποιαδήποτε εθνική ομάδα. Είναι η αναγνώριση της δουλειάς του. Αλλά τόνισα ότι είναι επιθυμία μας να παραμείνει ο Άμπελ μαζί μας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα ήθελα ο Άμπελ να παραμείνει μέχρι την τελευταία μου μέρα στην Παλμέιρας και γι' αυτό θα παλέψω» υπογράμμισε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.