Πρόεδρος Ομοσπονδίας Πάλης: «Πρώτη φορά ακούμε για τις καταγγελίες του Πιλίδη» - Τι απαντά για τη συμμετοχή του στο Survivor

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Στέργιος Λεωνάκης.

Ο Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης μίλησε αναφορικά με τις δηλώσεις του Γιωρίκα Πιλίδη, παγκόσμιου πρωταθλητή στην πάλη, όπου ανέφερε πως του έχει ζητηθεί να στήσει παιχνίδι σε τελική φάση, όπως ο ίδιος δήλωσε μέσα από το Survivor, σημειώνοντας πως δεν είχε πέσει κάτι στην αντίληψη του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε για το περιστατικό όπου κατήγγειλε ο παγκόσμιος πρωταθλητής: «Πρώτη φορά το ακούμε αυτό στην Ομοσπονδία, δεν είχε πέσει στην αντίληψη μας κάτι τέτοιο, ας επιστρέψει ο αθλητής με το καλό από το ριάλιτι και να δούμε το θέμα. Από το 2010 που ασχολούμαι με τα διοικητικά της Ομοσπονδίας δεν έχω συναντήσει κάτι τέτοιο. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω γιατί δεν γνωρίζουμε τι συνέβη. Αν έχει στοιχεία ότι συνέβη αυτό, θα κάνουμε καταγγελία στην Παγκόσμια Ομοσπονδία για το ζήτημα από την στιγμή που θα επιστρέψει και θα δώσει εξηγήσεις».

Για το αν ήταν σύμφωνος με τη συμμετοχή του αθλητή στο Survivor: «Ο καθένας έχει τις δικές του απόψεις επάνω στο θέμα, είμαστε στον αέρα και δεν θέλω να αναφερθώ πάνω σε αυτό το θέμα...»

Για να προσθέσει: «Στο Διοικητικό Συμβούλιο θα αποφασίσουμε τα επόμενα βήματα μας, τώρα το παλικάρι μπορεί να είπε κάτι που μπορεί να μην έχει συμβεί και τίποτα. Με την επιστροφή του λέω ξανά πως θα κληθεί για εξηγήσεις. Δεν μιλάμε για κάποιον αθλητή, μιλάμε για τον αθλητή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.