Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας για Μπεκατώρου: «Έπρεπε να μιλήσει νωρίτερα...»

Metrosport Team15 Ιανουαρίου 2021

Συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία της Χρυσής Ολυμπιονίκη στην ιστιοπλοΐα, Σοφίας Μπεκατώρου, η οποία «πάγωσε» την κοινή γνώμη αναφέροντας πως κατά τη νεαρή της ηλικία ένας παράγοντας της Ομοσπονδίας έκανε άσεμνες πράξεις σε μία ημέρα που σημάδεψε τη ζωή της.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, Αντώνης Δημητρακόπουλος, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» σχολιάζοντας το σοκαριστικό περιστατικό, ενώ μίλησε και τις κινήσεις που έπρεπε να κάνει η ίδια νωρίτερα. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

«Είναι πολύ απλό για μία καταγγελία που γίνεται μετά από τόσα χρόνια. Είναι ένα γεγονός πως δεν μπορώ να το αξιολογήσω, θα έπρεπε για να προστατέψουμε και εμείς τα μέλη μας να γίνει επίσημη καταγγελία τότε, δεν υπάρχει άνθρωπος που θα μπορούσε να το καλύψει και να το αποσιωπήσει επειδή τότε η ίδια ήταν νέα και ο «άγνωστος Χ» είχε δύναμη.

Ποτέ δεν έχει γίνει καταγγελία στην ομοσπονδία για κάποιο αντίστοιχο περιστατικό καθώς μέσα από αυτό αν γνωρίζαμε την κατάσταση θα προστατεύαμε και εμείς τις υπόλοιπες αθλήτριες. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε έλεγχο για κάτι που δεν γνωρίζουμε το πως - που - πότε διαδραματίστηκαν. Εγώ με την ίδια συναντήθηκα αναφορικά με ένα ταξίδι που είχε προγραμματιστεί για αγώνες που έπρεπε να δώσει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.