Πρόεδρος ΟΑΣΘ: «80 λεωφορεία θα έρθουν στην Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες»

Metrosport Team08 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος των ΟΑΣΘ, Γιώργος Σκόρδας.

Η αφορμή της συζήτησης έδωσε ένα γκαλοπ που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, στο ερώτημα ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της πόλης, με το μεγαλύτερο ποσοστό να αναφέρει τα μέσα συγκοινωνίας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Metropolis 95,5:

«Η σημερινή διοίκηση του ΟΑΣΘ είναι η μοναδική που έχει πει την αλήθεια στους πολίτες της πόλης μας και θα το κρίνουν οι ίδιοι αν κάνουμε σωστά την δουλεία μας.»

Οι συμπολίτες μας λένε ότι το πρώτο πρόβλημα είναι οι συγκοινωνίες, τι έχετε να πείτε για αυτό;

«Είναι παρά πολύ λογικό γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το έργο ανάταξης της δημοτικής συγκοινωνίας, έχουμε κάνει πολλά βήματα και νομίζω αυτά τα βλέπουν και τα εκτιμούν οι συμπολίτες μας. Ο ΟΑΣΘ έπαψε να είναι πρόβλημα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια ανάταξης της δημοτικής συγκοινωνίας και έρχονται περισσότερα λεωφορεία. Συγκεκριμένα, 80 αστικά θα έρθουν τις επόμενες ημέρες. Με αυτές τις ενέργειες που κάνουμε 2 χρόνια τώρα, ευελπιστούμε ότι ο ΟΑΣΘ θα πάψει οριστικά να είναι πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη.»

«Βέβαια, η δουλεία μας δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, αλλά οφείλουμε να σημειώσουμε, ότι τον Οκτώβριο του 2019 κάναμε μια έρευνα, με το 70% της κοινής γνώμης να λέει ότι το πρόβλημα είναι ο ΟΑΣΘ. Σήμερα έχουμε πέσει στο 28%, είναι μια σημαντική μείωση αλλά δεν έχουμε λύση ακόμη το πρόβλημα. Για αυτό φέρνουμε και άλλα λεωφορεία και θα συνεχίσουμε τις δράσεις. Ελπίζουμε να κινούμαστε στην σωστή κατεύθυνση.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.