Πρόεδρος Λίνκολν: «Αν μπορούσα θα έπαιρνα Άκπομ ή Σφιντέρσκι»

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2021

Ο πρόεδρος της ΛίνκολνΝτίλαν Βιάγκας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 μίλησε για την αυριανή (9/12) αναμέτρηση της ομάδα του με τον ΠΑΟΚ για τους ομίλους του Conference League.

Αναλυτικά όσα είπε 

Αρχικά ανέφερε: «Έμαθα μια λέξη ελληνική αλλά δεν μπορώ πω να τη πω στο ραδιόφωνο. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στη Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένειά μου, επισκεφτήκαμε το Λευκό Πύργο και μου αρέσει η πόλη».

Για το κίνητρο της Λίνκολν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό για εμάς να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και έχουμε μια ευκαιρία ακόμα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε πως ο ΠΑΟΚ έχι το δικό του κίνητρο να προκριθεί.

Εμείς ήρθαμε για να απολαύσουμε τον αγώνα όπως σε κάθε παιχνίδι και είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει κίνητρο την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για το ποια ομάδα αξίζει να προκριθεί ανάμεσα σε Σλόβαν και ΠΑΟΚ: «Με τη Σλόβαν έχουμε αναμετρηθεί τέσσερις φορές, καθώς πέρα από τους ομίλους αγωνιστήκαμε και στα προκριματικά του Europa League, οπότε θα ήταν άδικο να επιλέξω, γιατί για τη Σλόβαν έχω πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Δεν μπορώ να επιλέξω.

Η Κοπεγχάγη είναι η καλύτερη ομάδα. Με τη Σλόβαν θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι καλύτερο και με τον ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν άτυχοι, αλλά το αυριανό είναι διαφορετικό». 

Για το αν είχε τα χρήματα ποιο παίκτη του ΠΑΟΚ θα αγόραζε: «Θα προτιμούσα να πάρω κάποιον από τους δύο επιθετικούς του ΠΑΟΚ είτε τον Άκπομ, είτε τον Σφιντέρσκι. Όταν παίζαμε προκριματικά χάσαμε έναν επιθετικό καλό και μείναμε χωρίς επιθετικό. 

Πιστεύω πως αν είχαμε κάποιον παίκτη να σκοράρει περισσότερο, ίσως μπορούσαμε να είχαμε πετύχει παραπάνω πράγματα».

Για τον MVP της Λίνκολν: «Δεν θα ήθελα να πω τον αρχηγό μας τον Τσιπολίνα, που είναι 38 ετών. Καλά πήγε και ο Μπερνάρντο Λόπες. Τα χαφ είχαν καλή παρουσία. Ήμασταν μια ομάδα που έπαιζε στην κόντρα επίθεση και μέναμε αρκετά πίσω στο γήπεδο. Ο επιθετικός μας ο Κίκε δεν μπορούσε να βρεθεί σε θέση για να σκοράρει, σε κάποια παιχνίδια δεν ήμασταν και τυχεροί».

Για αν υπήρχε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες για τους παίκτες της Λίνκολν: «Μετά τα προκριματικά υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον και κάποιες προτάσεις από ομάδες. Αν έρθει μια πρόταση δεν μπορούμε να την αρνηθούμε, γιατί είμαστε ένας μικρός σύλλογος και οι παίκτες μας θέλουν να κάνουν καριέρα μεγαλύτερη. Είχαμε προτάσεις αλλά όχι από τον όμιλο που αγωνιστήκαμε».

Τέλος, αν τα χρήματα που πήρε η ομάδα από τους ομίλους: «Με τα χρήματα που εισπράξαμε από τους ομίλους και την πορεία μας στην Ευρώπη δεν θα έχουμε πρόβλημα για τους επόμενους 18 μήνες, αλλά κάναμε και αρκετά ταξίδια με τσάρτερ. Οπότε αρκετά από αυτά τα χρήματα ξοδεύτηκαν για τα ταξίδια αυτά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.