Πρόεδρος ΕΠΣ Χανίων σε Αυγενάκη: «Ο πολιτικός που δεν έχει ονειρευτεί ποτέ να παίζει στον τελικό του CL»

Metrosport Team20 Σεπτεμβρίου 2022

Μέσα από ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Κώστας Κωνσταντινίδης, επιτέθηκε στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει: 

«Ο πολιτικός ο οποίος ΕΠΟ 3 1/2 χρόνια απέφευγε να συναντηθεί με την μεγαλύτερη ομοσπονδία της χώρας, ο πολιτικός ο οποίος ΕΠΟ 3 1/2 χρόνια λοιδωρεί την ΕΠΟ και όλους τους ανθρώπους που υπηρετούμε του ποδόσφαιρο παντού στην Ελλάδα , προκειμένου να την γονατίσει , ο πολιτικός ο οποίος αναγκάστηκε να νομοθετήσει αναδρομικά προκειμένου να εκλέξει πρόεδρο δίκης του επιλογής στην ΕΠΟ και στην συνέχεια αρνιόταν πεισματικά να συναντηθεί μαζί του, ο πολιτικός ο οποίος δεν ξέρει πως διατηρούν ένα σωματείο στη ζωή , ο πολιτικός που δεν έχει κλάψει μέσα στη λάσπη γιατί έχασε η ομάδα του χωριού, ο ατσαλάκωτος που δεν έχει νιώσει την μυρωδιά των αποδυτηρίων και την έξαψη του αγώνα . 

Ο πολιτικός που δεν έχει ονειρευτεί ποτέ να παίζει στον τελικό του CL, να σκοράρει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και να το αποθεώνει όλο το γήπεδο, όπως όλοι μας είχαμε ονειρευτεί όταν ήμασταν παιδιά. Αυτός ο άνθρωπος κουνάει το δάκτυλο, πετάει έξω από τα γήπεδα τις ομάδες , εξαφανίζει σωματεία και στερεί από το γιο μου, την κόρη σου, τα παιδιά μας το δικαίωμα στο όνειρο με πρόσχημα το μητρώο. Οκ κατάλαβα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.