Πρόεδρος Ελπίδων Φοίνικα: «Επαθε ελαφριά ανακοπή ο ποδοσφαιριστής μας, είναι εκτός κινδύνου»

Metrosport Team13 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος των Ελπίδων Φοίνικα, Βασίλης Βαϊρακτάρης, και μίλησε για το περιστατικό με ποδοσφαιριστή της ομάδας του που έπαθε ανακοπή μέσα στο γήπεδο και βρίσκεται στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Παίζαμε με το Πλαγιάρι εκτός έδρας, ο παίκτης είναι 35 ετών, είναι στην ομάδα τρία χρόνια και δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλά, στο δεύτερο είχε μια ενόχληση στο στήθος και στο 83’ έπεσε κάτω στον αγωνιστικό χώρο. Τρέξαμε όλοι πάνω του για να δώσουμε τις πρώτες βοήθειες, ο γιατρός και ένας ποδοσφαιριστής μας που ξέρει από πρώτες βοήθειες. Καλά που ήταν ο Βασίλης ο Χριστόπουλος με τον γιατρό, αν δεν ήταν αυτοί οι δύο δεν θα ζούσε το παλικάρι. 

Επαθε ελαφριά ανακοπή, είναι εκτός κινδύνου αλλά παραμένει στο νοσοκομείο. Μετά από αυτό σταματάει το ποδόσφαιρο, όλη η ομάδα θα τον στηρίξει, οι ποδοσφαιριστές, το ΔΣ και όλος ο Φοίνικας. Πριν ενάμιση μήνα πέρασε δεύτερη φορά από κόβιντ, εγώ απαίτησα να μου φέρει χαρτί από τον γιατρό πως μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο. Μου έφερε χαρτί από καρδιολόγο πως είναι υγιής, εγώ το παρέδωσα στην οικογένειά του.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω το Πλαγιάρι που ήταν δίπλα μας, παίρνουν τηλέφωνα για να μάθουν για τον παίκτη μας, ο γιατρός, ο κόσμος του Πλαγιαρίου, οι ποδοσφαιριστές, οι διαιτητές, η ΕΠΣΜ. Να τονίσω πως γίνονται αυστηροί έλεγχοι για να μην υπάρξει ξανά τέτοιο περιστατικό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.