Πρόεδρος Αστέρα Αμπελοκήπων: «4-5 ανεγκέφαλοι βαρούσαν έναν παίκτη!»

Metrosport Team15 Φεβρουαρίου 2022

Ο πρόεδρος του Αστέρα Αμπελοκήπων, Χρήστος Περκουλίδης, μίλησε στο Metropolis 95.5 για το περιστατικό στο γήπεδο της Ηλιούπολης όπου γρονθοκόπησαν παίκτη της ομάδας του στον αγωνιστικό χώρο.

«Είμαστε αμετανόητοι, έχει να κάνει με την παιδεία. Το πρόβλημα είναι βαθύτερα κοινωνικό. Όταν υπάρχουν προβλήματα έξω από τον αθλητισμό οδηγούν σε τέτοιες συμπεριφορές. Για να είμαστε ειλικρινείς, το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί χαρακτήρες στο γήπεδο και πάντα υπήρχαν εντάσεις. 

Και κλωτσιές φάγαμε και βρισιές ακούσαμε, αλλά μέχρι εκεί. Είναι άλλο αυτό και άλλο 4-5 ανεγκέφαλοι να χτυπούν ένα παιδί. Στο γήπεδο της Ηλιούπολης είναι εύκολη η πρόσβαση, το πρόβλημα είναι τα όρια που πρέπει να έχει ένα παιδί. Κανονικά θα έπρεπε να τους χωρίσουν, αλλά αυτοί έκαναν το αντίθετο, χτυπούσαν όλοι μαζί τον ποδοσφαιριστή. Απαράδεκτο λίγες ημέρες μετά απ' αυτό που συνέβη με τον Άλκη» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Συνήθως στα ερασιτεχνικά γήπεδα υπάρχει μόνο παρατηρητής, όχι αστυνομία. Δεν μιλάμε για οργανωμένους φιλάθλους, μιλάμε για παιδιά που δεν έχουν την αίσθηση. Δεν μπορούν οι ομάδες να έχουν τον έλεγχο σε ανοιχτά από παντού γήπεδα. Θα ακούσεις κάποια πράγματα από την κερκίδα, ποδόσφαιρο είναι αλλά θα πρέπει να μάθουν οι παράγοντες ότι πρέπει να αποβάλλουν αυτούς που δημιουργούν προβλήματα. Είναι βαθύτερο ξαναλέω. Γιατί κάποιος παράγοντας ασχολείται με το ποδόσφαιρο; Ο φίλαθλος γιατί έρχεται στο γήπεδο; Πρέπει να περάσει μία διαφορετική νοοτροπία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.