Προέχουν τα ματς με τον ΠΑΟ, μετά ο φορ -Τι ισχύει για τον Κάιλ Λαρίν

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2023

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης – Γιώργος Ζαϊρης

Η προοπτική της απόκτησης ενός σέντερ φορ παραμένει ισχυρή, απλά την δεδομένη χρονική περίοδο προέχει η συγκέντρωση της ομάδας για τα τρία κρίσιμα ντέρμπι που ακολουθούν με τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ θέλει να προκριθεί επί των Πρασίνων και παράλληλα να κερδίσει στην Λεωφόρο την Κυριακή για το Πρωτάθλημα. Αυτοί είναι οι στόχοι. Μετά θα μπει στην τελική ευθεία το θέμα του σέντερ φορ, παρότι χθες οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου άφηναν να εννοηθεί πως η απόκτηση ενός στράϊκερ δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη.


Πάντως για την επίθεση το φρέσκο όνομα που ακούστηκε έντονα είναι αυτό του Καναδού επιθετικού Κάιλ Λαρίν. Ο ΠΑΟΚ τον τσέκαρε, έγιναν επαφές, αλλά κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι μέλλει γενέσθαι.

Ο 27χρονος σέντερ φορ είχε αγωνιστεί στην Τούμπα, αφού είχε παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League με την φανέλα της Μπεσίκτας. Πλέον αγωνίζεται στο Βέλγιο με την φανέλα της Κλάμπ Μπριζ.

Ο Καναδός είναι ψηλά στην λίστα των ιθυνόντων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο η περίπτωση του παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες. Και αυτό γιατί έχει υψηλό μπάτζετ, ενώ έχει και άλλες προτάσεις με την Ισπανική Κάντιθ να έχει σοβαρό προβάδισμα. 

Μάλιστα τα ΜΜΕ από την Ισπανία και το Βέλγιο ανέφεραν χθες πως οι δύο πλευρές (δηλαδή ο Λαρίν και η διοίκηση της Κάντιθ) βρίσκονται στις τελικές συζητήσεις για τη συμφωνία. Το θέμα του σέντερ φορ παραμένει σε κάθε περίπτωση ανοιχτό για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.