Πρόδρομος Πέλκας: «Περιμένουμε ποδοσφαιριστές στο ξενοδοχείο στη Χαλκιδική! - Τι μου στέλνουν οι Τούρκοι»

Metrosport Team16 Ιουνίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Πρόδρομος Πέλκας.

Ο πατέρας του Δημήτρη Πέλκα, μίλησε αναφορικά με το νέο επιχειρηματικό βήμα της οικογένειας τους και την κατασκευή ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, αλλά και το μέλλον του γιου του στην Τουρκία, σημειώνοντας πως όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για την ξενοδοχειακή μονάδα που έφτιαξαν στη Χαλκιδική: «Είναι μία μονάδα με 19 lux δωμάτια, για το καλοκαίρι και τις διακοπές για να χαλαρώσεις και σε φιλικές τιμές τις οποίες μπορεί να δει ο κόσμος. Αυτές τις ημέρες είναι εδώ και ο Δημήτρης και περιμένουμε παρέες με παλαιούς του συμπαίκτες αλλά και νυν. Αναμένεται να έχουμε καλεσμένους φίλους μας για το τριήμερο».

Αναφορικά με το μέλλον του Δημήτρη: «Ο Δημήτρης είναι ευχαριστημένος και είναι πολύ καλά στην Τουρκία. Οι Τούρκοι μεταφράζουν τα τουρκικά σε ελληνικά, για να πείσω τον Δημήτρη να μείνει στην ομάδα αλλά έχει δρόμο ακόμα η δουλειά. Πιστεύω ότι αν έρθει κάποια πρόταση από δυτική Ευρώπη, που να είναι καλή, πιστεύω ότι είναι ανοιχτό το να φύγει, αλλά θα το ξέρουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.