Ιστορική μέρα για την ΕΟΚ - Η αλλαγή σκυτάλης Βασιλακόπουλου-Λιόλιου

Στέλιος Παρθενάκης14 Σεπτεμβρίου 2021

O Βαγγέλης Λιόλιος από χθες «σήκωσε μανίκια» με σκοπό να οργανώσει την επόμενη ημέρα της ΕΟΚ. Ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας είχε συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, ενώ σήμερα στις 14.00 θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, προτεραιότητα για τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ είναι να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στην ΚΕΔ, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρει η εθνική ομάδα. Ο Χριστοδούλου αναμένεται να αναλάβει τη θέση του αρχιδιαιτητή, σύμφωνα με την εφημερίδα “Livesport”.
Όσον αφορά στον προπονητή της εθνικής ομάδας, πρώτο φαβορί είναι ο Δημήτρης Ιτούδης, ενώ υπάρχει πρόθεση να πλαισιωθεί από τους Γιώργο Μπαρτζώκα, Δημήτρη Πρίφτη και Γιάννη Σφαιρόπουλο, στο τεχνικό επιτελείο. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αναμένεται να αναλάβει το ρόλο του υπεύθυνου των εθνικών ομάδων.
Επίσης, μια από τις αλλαγές που φέρεται να ετοιμάζει η νέα ηγεσία της ΕΟΚ είναι η διεξαγωγή Final 8 στο Κύπελλο Ελλάδος, ενώ πρόθεσή της είναι να αναβαθμιστούν τα πρωταθλήματα της Α2 ανδρών και Α1 γυναικών.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΟΚ συναντήθηκε με τον μεγάλο νικητή τον εκλογών και τον καλωσόρισε στη θέση του νέου αφεντικού της Ομοσπονδίας. «Υπομονή, επιμονή και κουράγιο», ήταν οι ευχές του Γιώργου Βασιλακόπουλου, σε μία συζήτηση που κράτησε για αρκετή ώρα.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.