Σε εξαιρετική κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται η Άννα Κορακάκη καθώς πέρασε και στα ημιτελικά των 25μ. πιστολιού στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Στο πρώτο σκέλος που έχει να κάνει με τις βολές ακριβείας, η χρυσή Ολυμπιονίκης κατέλαβε την πρώτη θέση, ενώ στο δεύτερο σκέλος και στις βολές ταχύτητας, πήρε την τρίτη θέση.
Στο γενικό σύνολο κατέλαβε την τρίτη θέση των προκριματικών και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά, που θα διεξαχθούν το Σάββατο (3/12) στις 16:15.
Εκεί θα τεθεί αντιμέτωπη με την Γαλλίδα Γεντρεζέφσκι,την Ιρανή Ροσταμιγιάν και τη Γερμανίδα Βένεκαμπ.
Κάπου εδώ να θυμίσουμε πως η Άννα Κορακάκη έχει προκριθεί και στον τελικό των 10μ. αεροβόλου πιστολιού, που θα διεξαχθεί την αυριανή μέρα (Παρασκευή 2/12) στις 15:30.
Προχωράει και στα 25μ η Κορακάκη - Πέρασε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2022
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Προτείνουμε
-
Στη Βέροια η μικτή της ΕΠΣΜ-Το πρόγραμμα των παλαιμάχων 06 Δεκεμβρίου 2025
-
Μπαρτσελόνα: Ανανέωσε ως το 2031 ο Έρικ Γκαρθία 06 Δεκεμβρίου 2025
-
Θέμης Παναγιωτίδης: Κυκλοφόρησε το νέο του single με τίτλο «Χάνομαι»! 06 Δεκεμβρίου 2025
-
Netflix: Εξαγόρασε τη Warner Bros με τίμημα... επιστημονικής φαντασίας! 06 Δεκεμβρίου 2025
-
Θεοδώρα Τζάκρη: Το σχόλιο της για Τσίπρα και... karma 06 Δεκεμβρίου 2025
-
Επιστροφές στον Καμπανιακό ενόψει Αναγέννησης Καρδίτσας 06 Δεκεμβρίου 2025
-
Απίστευτο σκηνικό: Οπαδός έτρεξε για selfie με Νεϊμάρ και τραυμάτισε ... 06 Δεκεμβρίου 2025