Προχωράει για την απόκτηση στόπερ

Γιώργος Στράντζαλης18 Σεπτεμβρίου 2020

Εντός της ημέρας στον Αρη θα λάβουν οριστική απόφαση για τον κεντρικό αμυντικό. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα προχωρήσουν στην επικύρωση της συμφωνίας με ξένο στόπερ καθώς το ενδεχόμενο απόκτησης του Σπύρου Ρισβάνη έχει από ελάχιστες έως μηδαμινές πιθανότητες. 

Κατά πάσα πιθανότητα, σήμερα οι Κιτρινόμαυροι θα προχωρήσουν στην ενεργοποίηση της συμφωνίας του με ξένο κεντρικό αμυντικό. Είναι η λύση που προκρίθηκε από τους Αγγελο Χαριστέα, Μίκαελ Ενινγκ και Γιώργο Κικερίδη καθώς εκτιμήθηκε ότι συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή σε καλή ηλικία (27-28 ετών), ο οποίος αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του και διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του στην τελευταία διετία. Ωστόσο, τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας τον οδήγησαν στην έξοδο παρότι το συμβόλαιό του προέβλεπε συνεργασία γι’ ακόμη δύο χρόνια. Ο Αρης κινήθηκε για την απόκτησή του, ήδη έχει συμφωνήσει μαζί του σε προφορικό επίπεδο και είναι στο χέρι του η επικύρωση της συμφωνίας. Συν τοις άλλοις, είναι προσιτός οικονομικά καθώς το συμβόλαιό του δεν θα υπερβαίνει τα 120-130 χιλιάδες ευρώ. Ένα ακόμη στοιχείο είναι ότι (έστω σε μικρό αριθμό αγώνων) έχει παίξει και ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Η περίπτωση του Ρισβάνη

Αυτή δεν προέκυψε… χθες, αλά απασχολεί τους Κιτρινόμαυρους εδώ και τουλάχιστον 4-5 ημέρες. Μέχρι πριν από λίγες ώρες δεν υπήρχε καμία πιθανότητα προσέγγισής του, αλλά στα τελευταία 24ώρα ο Ατρόμητος έβαλε τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό στη βιτρίνα καθώς έχει αποφασίσει την αποχώρησή του. Δύο είναι οι λόγοι. Καταρχήν, το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, αυτό σημαίνει ότι ο Ρισβάνης έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε άλλη ομάδα από τον ερχόμενο Ιανουάριο, άρα είναι πιθανό το ενδεχόμενο φυγής δίχως το παραμικρό οικονομικό όφελος. Δεύτερον, οι σχέσεις μεταξύ συλλόγου και παίκτη δεν διάγουν την καλύτερη περίοδό τους. Μάλιστα, πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι τέθηκε το ενδεχόμενο πώλησής του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (του Γιώργου Δώνη), αλλά ο Ελληνας τεχνικός φέρεται να προσανατολίζεται στην περίπτωση του Γούτα! Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ίδιος ο Θόδωρος Καρυπίδης ζήτησε να μάθει τα δεδομένα της περίπτωσης του Ρισβάνη και πιο συγκεκριμένα το ποσό που αξιώνει ο Ατρόμητος. Ωστόσο, ο παίκτης δεν ανταποκρίνεται σ’ ένα από τα τεχνικά κριτήρια που τέθηκαν καθώς δεν μπορεί να καλύψει το έλλειμμα της ταχύτητας που έχει η ομάδα στο κέντρο της άμυνας, γι’ αυτό θεωρείται ότι τελικώς ο Αρης θα στραφεί στον ξένο κεντρικό αμυντικό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.