ΠΑΟΚ: Προχωρά για Πάολο Φερνάντες, έγινε η πρώτη κρούση!

Γιώργος Ζαΐρης25 Αυγούστου 2022

Η απόκτηση επιτελικού είναι κάτι που επιτακτικά έχει ζητήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και είναι πολύ πιθανόν η λύση να μην είναι στο εξωτερικό αλλά στην... Μαγνησία. Ο Πάολο Φερνάντες όχι μόνο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας αλλά ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με την πλευρά της ομάδας του Βόλου.

Η «Μ» είχε αποκαλύψει την επομένη του φιλικού αγώνα που είχε δώσει ο ΠΑΟΚ με τον ΝΠΣ πριν την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε κάνει κλικ τόσο στον Λουτσέσκου όσο και στον Ζοσέ Μπότο.

Οπως είχε αποκαλύψει επίσης η «Μ» για τον επιτελικό μέσο του ΝΠΣ, υπήρχε θετική εισήγηση εδώ και πολλούς μήνες από το τμήμα σκάουτινγκ της ασπρόμαυρης ΠΑΕ προς τη διοίκηση της ομάδας. Συγκεκριμένα τόσο ο Γιώργος Κωστίκος όσο και ο Κώστας Μαλιούφας είχαν τσεκάρει στο μπλοκάκι τους παρακολουθώντας από κοντά τον παίκτη και είχαν ενημερώσει σχετικά την ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Εγινε η πρώτη επαφή

Οπως αποκαλύπτει σήμερα η «Μ», ήδη έχει γίνει μια πρώτη επαφή ανάμεσα στη διοίκηση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ με τον Αχιλλέα Μπέο. Ο ΠΑΟΚ έχει ενημερώσει πως ενδιαφέρεται για να αποκτήσει τον Πάολο Φερνάντες, η πλευρά του ΝΠΣ περίμενε μια συγκεκριμένη πρόταση ενημερώνοντας πως και άλλες ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή.

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει μια τελική κουβέντα η οποία δεν κατέστη να γίνει χθες για συγεκριμένο λόγο: ο Μάκης Γκαγκάτσης πενθεί καθώς έχασε την μητέρα του και χθες έγινε η κηδεία της κάτι που φυσικά σεβάστηκε απόλυτα η πλευρά του Αχιλλέα Μπέου που είχε τη διάθεση να περιμένει.

Υπάρχει φυσικά και μια ακόμη παράμετρος: οι άριστες σχέσεις που έχει ο ισχυρός άνδρας του ΝΠΣ με τον Ιβάν Σαββίδη. Επομένως δεν αποκλείεται να έχουμε και κουβέντα ανάμεσα στους δυο ώστε να επέλθει συμφωνία και να ολοκληρωθεί το deal.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει κινητικότητα από τη στιγμή μάλιστα που ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέλυσε τα δεδομένα με τον Ζοσέ Μπότο και συμφώνησαν πως τα χαρακτηριστικά που έχει ο ποδοσφαιριστής μπορούν να λύσουν τα χέρια της τεχνικής ηγεσίας ώστε να έρθει έστω και τώρα ένας επιτελικός που τόσο ανάγκη έχει η ομάδα και αυτό «φωνάζει» εδώ και πολύ καιρό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.