Προχωρά για αντι-Μπράνκο, φήμες για Ολαφ Ρέμπε

Κώστας Πετρωτός15 Μαΐου 2020

Ο Μάριο Μπράνκο δίνει καθημερινά το παρών στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρησή του από τον Δικέφαλο έχει αρχίσει και θα συνιστά τεράστια έκπληξη αν επεκταθεί το συμβόλαιό του που λήγει σε λίγες εβδομάδες.

Η παραπάνω εκτίμηση ενισχύεται και από τις πληροφορίες που θέλουν την οικογένεια Σαββίδη να έχει προχωρήσει αρκετά το θέμα της αντικατάστασης του Πορτογάλου τεχνικού διευθυντή, καθώς θεωρείται απαραίτητο να επιλεγεί ένας άνθρωπος που θα αποτελέσει τον πιο στενό συνεργάτη των Γιώργου Σαββίδη και Αμπέλ Φερέιρα στον σχεδιασμό του νέου ΠΑΟΚ.

Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Μetrosport», μάλιστα, αποκαλύπτεται το όνομα του Όλαφ Ρέμπε που πληροφορίες που έρχονται από την Γερμανία τον θέλουν να είναι μεταξύ των υποψηφίων για την θέση του τεχνικού διευθυντής του ΠΑΟΚ.

Ο Ολαφ Ρέμπε, πρώτος από αριστερά, σε αναμνηστική φωτογραφία με τον Αντρέ Βιεϊρίνια, στις 9 Σεπτεμβρίου 2017 όταν ο «κάπτεν» του ΠΑΟΚ βραβεύτηκε από την Βόλφσμπουργκ για την προσφορά του στον γερμανικό σύλλογο.


Το προφίλ του 42χρονου Γερμανού, το βιογραφικό του, αλλά και η προηγούμενη συνεργασία του με τον Αντρέ Βιεϊρίνια στην Βόλφσμπουργκ αναλύονται με λεπτομέρεια στην σημερινή «Μetrosport».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.