Προάγουν πολιτισμό Αραβαντινός και Ανδρώνης

Metrosport Team19 Μαΐου 2022

Οι δύο ισχυροί άντρες της Προοδευτικής και του Μακεδονικού έδωσαν τα χέρια μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα στο Κορυδαλλό, οποίος ήταν ένας από τους πιο κρίσιμους των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην SL2!

Δύο ομάδες με ιστορία και φυσικά παρουσία στα επαγγελματικά πρωταθλήματα κλήθηκαν να παίξουν την επιβίωση τους στην 2η αγωνιστική καθώς και οι δύο κουβαλούσαν την πικρή γεύση της ήττας στην 1η αγωνιστική.

Η αγωνία πριν τον αγώνα στο κατακόρυφο και το άγχος θα μπορούσε να πει κάποιος πως "έπνιγε" τις δύο ομάδες καθώς δεν υπήρχαν περιθώρια για κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης!

Το τελικό αποτέλεσμα άφησε τις 2 ομάδες σίγουρα με την πίκρα , όχι όμως και με την απογοήτευση, καθώς υπάρχουν μπροστά τους ακόμη αγώνες που θα διεκδικήσουν τους απαραίτητους πόντους για το χρυσό εισιτήριο της ανόδου.

Πέρα όμως από τα καθαρά αγωνιστικά χθες πρέπει να πούμε πως το ποδόσφαιρο βγήκε κερδισμένο!

Οι πρόεδροι των δύο ομάδων λίγα λεπτά μετά την λήξη του αγώνα συναντήθηκαν και έδωσαν τα χέρια αναγνωρίζοντας το καθαρό παιχνίδι και την τίμια προσπάθεια εντός των 4 γραμμών.

Αντώνης Αραβαντινός και Παύλος Ανδρώνης έδειξαν στοιχεία ποδοσφαιρικού πολιτισμού και έστειλαν το μήνυμα σε όλους τους υπόλοιπους παράγοντες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Μπορεί χθες στον Κορυδαλλό να μην κέρδισε καμία ομάδα , αλλά είναι σίγουρο πως κέρδισε το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

Πηγή: pamebala

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.