Προ των πυλών το νέο αίμα στον ΠΑΟΚ

Metrosport Team17 Ιουνίου 2020

Η επιθυμία της οικογένειας Σαββίδη, έτσι όπως εκφράστηκε πρόσφατα από τις αναρτήσεις του Γιώργου, που είναι και μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο Χρήστος Τζόλης που έχει ξεχωρίσει με τις επιδόσεις του στο Πρωτάθλημα της Κ19 και πήρε χρόνο συμμετοχής στα πλέι-οφ, θεωρείται ως ένας από τους next big thing του Δικεφάλου.

Δεν είναι όμως ο μοναδικός που συγκαταλέγεται σε αυτή την κατηγορία. Μόλις προχθές ο Γιώργος Σαββίδης είχε δημοσιοποιήσει την πρόθεση της διοίκησης να αξιοποιηθεί για την νέα αγωνιστική περίοδο ο νεαρός Μάριος Τσαούσης που παίζει ως δανεικός στην ομάδα του ΝΠΣ Βόλου και πέτυχε το περασμένο Σάββατο ένα εξαιρετικό γκολ στην αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη για τα πλέι άουτ. Και με αυτό το γκολ, ο Βόλος εξασφάλισε την νίκη. Θυμίζουμε πως ο Τσαούσης με δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 είχε τονίσει πως θέλει να επιστρέψει από τον δανεισμό του μετά το τέλος της σεζόν και πιστεύει πως θα βγάλει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ασπροπρόσωπους, εφόσον τον εμπιστευτούν.

Χθες με δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο πρώτος προπονητής του Μάριου Τσαούση, μίλησε για τα αγωνιστικά στοιχεία του νεαρού αμυντικού. Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Ελευθεριάδης προπονητής του Τσαούση στις Ακαδημίες του Απόλλωνα Καλαμαριάς, που τον είχε σε ηλικά εξίμιση ετών είπε τα εξής: «Από μικρός έδειχνε το ταλέντο του, είχε πολύ καλή τεχνική και δυνατό αριστερό πόδι. Τον χρησιμοποιούσα στην επίθεση και μπορεί να παίξει και ως επιτελικός. Πάντα πίστευα ότι μπορεί να κάνει καριέρα και φυσικά μπορεί να διακριθεί στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να επενδύσει σε παιδιά όπως ο Μάριος».

Είναι όμως και ακόμη δύο παίκτες που συμμετέχουν στις προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας από την έναρξη της σεζόν και ήδη ξεχωρίζουν, ασχέτως αν έχουν πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια της ομάδας. Ο λόγος για τους Ιωάννη Μιχαηλίδη και Θεοχάρη Τσιγγάρα. Ο πρώτος παίζει άνετα στην θέση του αριστερού στόπερ και ο δεύτερος είναι καθαρόαιμος αμυντικός μέσος. Αυτοί οι τέσσερις παίκτες (Τζόλης, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας και Τσααούσης) αποτελούν το νέο αίμα του ΠΑΟΚ. Με βάσει τις αναρτήσεις του υιού Σαββίδη, είναι προφανές πως έχει αποφασιστεί η μετάγγιση με νέο αίμα για τον Δικέφαλο της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρόκειται για παίκτες, στους οποίους θα δοθεί η ευκαιρία την νέα σεζόν να δείξουν την αξία τους.

Ασφαλώς και σημαντικό ρόλο στις τελικές αποφάσεις, μαζί με τον Γιώργο Σαββίδη, θα έχει και ο νέος αθλητικός διευθυντής, ο 42χρονος Γερμανός Ολαφ Ρέμπε, ο οποίος εντός των ημερών θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να «πιάσει» δουλειά.

Παράλληλα όμως με την μετάγγιση με νέους παίκτες, αυτονόητο είναι πως την δεδομένη χρονική περίοδο, προέχει η επίτευξη του διπλού φετινού στόχου. Της συμμετοχής του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.