ΠΑΟΚ: Προ των πυλών της Τούμπας και εξτρέμ από την Πορτογαλία!

Κώστας Πετρωτός15 Ιανουαρίου 2022

Ο Ζοσέ Μπότο τον οποίο ο Μπρούνο Μπαλτάζαρ, κόουτς της Εστορίλ, χθες στο Metropolis 95,5 χαρακτήρισε σκάουτ παγκόσμιας κλάσης, έχει ήδη αρχίσει να αποδεικνύει ότι δουλεύει παράλληλα σε μεταγραφικά μέτωπα. Και φαίνεται ότι εκτός του Σοάρες είναι κοντά στο να φέρει και έναν ακόμη παίκτη στην Τούμπα. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της σημερινής Metrosport, ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει «κλειδώσει» και ένα εξτρέμ από την πατρίδα του, με παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Σοάρες. Νεαρός, με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης και από μικρομεσαία ομάδα. Η πληροφορία έφτασε στην διάθεσή μας αργά χθες το βράδυ και από τον λίγο χρόνο που είχαμε για να ψάξουμε παραπάνω αλιεύσαμε ότι δεν πρόκειται για τον Τσικίνιο της Εστορίλ (όχι συνονόματό του της Μπενφίκα). 

Πρόκειται για άλλον ποδοσφαιριστή, για την μεταγραφή του οποίου ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με πορτογαλικό σύλλογο, με τις συντονισμένες ενέργειες του Μπότο. Μάλιστα, λέγεται ότι μπορεί να κλείσει άμεσα, όπως ακριβώς και με τον Φιλίπε Σοάρες. Το Σαββατοκύριακο προμηνύεται καυτό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.