Πριτζιόνι για τις δηλώσεις Αταμάν: «Θα έπρεπε να έχει περισσότερο σεβασμό για τους παίκτες του...»

Metrosport Team10 Απριλίου 2024

Ο Πάμπλο Πριτζιόνι υπερασπίστηκε τον παίκτη του στην εθνική Αργεντινής Λούκα Βιλντόσα και κατακεραύνωσε τον Εργκίν Αταμάν για τις δηλώσεις του εις βάρος του Αργεντινού γκαρντ.

Ο 46χρόνος τεχνικός της «αλμπισερέστε» ενημερώθηκε εξ αποστάσεως για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν που επικεντρώθηκαν στην απόδοση του Λούκα Βλιντόζα στον αγώνα του τρυφυλλιού κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου και ως Αργεντίνος, συμπατριώτης του γκαρντ του Παναθηναϊκού, αλλά και ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας της Λατινικής Αμερικής, θέλησε να εξηγήσει στον Τούρκο προπονητή των «πρασίνων» την δική του θεώρηση των πραγμάτων.

Ο Πριτζιόνι λοιπόν, που πέραν από κόουτς της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, είναι και βοηθός προπονητή στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς που είναι πρωτοπόροι στη δυτική περιφέρεια μαζί με τους Νάγκετς, εκφράστηκε με ανάρτησή του στην πλατφόρμα «X» (τέως twitter) και στην πραγματικότητα πέραν από τον Βιλντόζα ήθελε ως πρώην παίκτης να υπερασπιστεί όλους όσους θεωρεί πως εξέθεσε ο Αταμάν με μία δήλωσή του μπροστά στην κάμερα. Όσο ειλικρινής, αυθόρμητη και χωρίς κακία μπορεί να ήταν αυτή...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρώην αστέρα της Ευρωλίγκας:

«Θα έπρεπε ο Αταμάν να δείχνει περισσότερο σεβασμό στους παίκτες και να τους βοηθάει να παίζουν καλύτερα αντί να τους κατηγορεί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.