Πριτζέτ: «Να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ, χρειαζόμαστε ακόμα δύο νίκες»

Metrosport Team17 Μαρτίου 2023

Η Καρδίτσα δίνει τη μάχη της για την παραμονή στο πρωτάθλημα της Basket League και θα επιδιώξει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα είπε ο Σαΐντ Πριτζέτ πριν τον αγώνα. 

Ο παίκτης της ομάδας της Θεσσαλίας υποστήριξε ότι θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες ενός θετικού αποτελέσματος στη Θεσσαλονίκη: «Έρχεται ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς στη Θεσσαλονίκη. Έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να ανταγωνιστούμε τον ΠΑΟΚ, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το ματς, όλοι θυμόμαστε τον αγώνα του 1ου γύρου. Χρειαζόμαστε ακόμη δύο νίκες και πρέπει να συνεχίσουμε ανάλογα». 

Από την πλευρά του ο συνεργάτης του κόουτς Νίκου Παπανικολόπουλου δήλωσε σχετικά: «Η ομάδα μας, μετά τη σπουδαία νίκη που πέτυχε απέναντι στον Άρη, δίνει ένα ακόμη πολύ απαιτητικό παιχνίδι την Κυριακή, απέναντι στον ΠΑΟΚ ο οποίος σίγουρα θα έχει πολύ καλή ψυχολογία μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε απέναντι στον Παναθηναϊκό κι έχοντας αλλάξει πρόσφατα προπονητή, σίγουρα θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. 

Εμείς, από την πλευρά μας, δουλέψαμε με πολύ καλή ψυχολογία όλη την εβδομάδα. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για ένα τόσο απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε ό,τι καλύτερο από αυτό το ματς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.