Πρίντζιος: «Υπομονή και πιστή εφαρμογή των μέτρων»

Αχίλλειος Έξαρχος31 Μαρτίου 2020

Για τις τεράστιες ανατροπές στην καθημερινότητα των ανθρώπων του ποδοσφαίρου αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού μίλησε στο metrosport.gr ο προπονητής του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων, Δημήτρης Πρίντζιος.

Ο νεαρός τεχνικός τάχθηκε υπέρ της συνέχισης του Πρωταθλήματος, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη Γ' Εθνική, μετά το πέρας της κρίσης ενώ υπογράμμισε τις δυσκολίες της κατάστασης για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.

«Ο κόσμος πρέπει να προσέχει, να τηρούμε αυτά που λένε οι ειδικοί. Υπομονή να έχουμε και θα έρθουν και πάλι οι καλές μέρες. Είναι μια δύσκολη κατάσταση που επηρεάζει όλους, και τους ποδοσφαιριστές, ειδικά τους ερασιτέχνες. Είναι και το οικονομικό στη μέση. Πολλοί παίκτες που δούλευαν, πλέον δεν έχουν δουλειά», δήλωσε αρχικά, ενώ σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο σημείωσε:

«Το καλύτερο θα ήταν να συνεχιστεί το Πρωτάθλημα. Αν είναι να διακοπεί οριστικά αυτό θα έπρεπε να γίνει μόνο υπό την προϋπόθεση μιας αναδιάρθρωσης».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Πρίντζιος έκανε και έναν μίνι απολογισμό της πορείας της ομάδας του στο φετινό Πρωτάθλημα. «Είμαι ευχαριστημένος. Βαθμολογικά αξίζαμε και κάτι παραπάνω, όμως μας στοίχισαν η απειρία, η αστοχία σε κάποια παιχνίδια και ορισμένες διαιτητικές αποφάσεις. Σε κάθε περίπτωση η πορεία μας αντιστοιχεί σε έναν άθλο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.